Excision (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Pauline (AnnaLynne McCord) is een 'high-school' verschoppeling met maar twee dingen in haar gedachten; haar...
Excision

Excision

Horror
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 18 min

Pauline (AnnaLynne McCord) is een 'high-school' verschoppeling met maar twee dingen in haar gedachten; haar maagdelijkheid verliezen aan de mooiste jongen van de school, Adam en het op tijd optimaliseren van haar doe-het-zelf orgaan transplantatie systeem om zodoende haar ''Cystic-Fibrosis affected'' zus te opereren. Haar moeder Phyllis dwingt Pauline tot het uiterste. Misschien dat de andere meisjes op school aardiger zouden doen tegen Pauline, als ze haar plannen zouden weten... geen enkel meisje is veilig!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Excision aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Als je van een bizar soort art-house horror houdt, die je achterlaat met het verwarrende gevoel na de film of je nu vermaakt bent of geschokt: kijken!

Reviews

Anoniem
Een langdurige opbouw naar een kort en spannend einde.
Te langdurig maar ook weer te interessant om te stoppen met kijken.
Anoniem
Echt een hele aparte film.. Je denkt echt van whaaaat ben ik in vredesnaam aan het kijken?? Maar toch blijf je de hele tijd nieuwsgierig en de film verveelt je geen moment! Ohw.. En Adam is echt super knap.. Dus das ook wel een plus puntje. Alleen heeft een open einde.. Waar ik zelf niet echt tegen kan haha.. Maar toch echt een aanrader!
Rob
Zeer vreemde film die eigenlijk meer tot het genre 'drama' dan 'horror' hoort. Uitstekend acteerwerk van de hoofdrolspeelster en er hangt een prachtig sfeertje. Dit is geen film voor iedereen, maar als je van vreemde, aparte en wat tragere films houdt, dan is dit zeker een aanrader.
Louis
Een aparte combi van horror (met wat over de top op bloed gefixeerde scènes), psycho ( jonge vrouw met emotionele problemen) onbegrepen bij zichzelf en haar omgeving. De goede bedoelingen van haar zijn vooral voor haar zus, maar of dat nu het beste is...? Annalynne zet een zeer geloofwaardige rol naar als Pauline, maar ook de moeder is een geval apart.
Nicole
Wat een gestoorde en over de top film. Weet nog steeds niet wat ik hier van moet denken? Het einde van het verhaal laat je ook met een ontevreden gevoel achter, net of ze zo de film hebben stopgezet. Qua bloed krijg je genoeg misselijkmakende scènes te zien, maar wat het hele verhaal aan betreft is het maar een maf gedoe. Moet wel zeggen dat het personage van Pauline goed gespeeld wordt! Geloof niet dat ik deze film snel zou aanraden, ik heb hem wel afgekeken maar met gemengde gevoelens. Dit is echt een film die je met je verstand op nul moet kijken. Weet ook niet wat het op dit moment is met de nieuwe horrors die uitkomen... Er zit helemaal geen goede film meer bij, wat ik erg jammer vind als horrorfan zijnde!!
Anoniem
Bizarre gevoelige film. De personages zijn werkelijk fantastisch gespeeld. Erg fascinerende film. Een film als geen ander. Een aanrader als je eens een niet zo'n standaard horrorfilm wilt zien.
Alexander
Deze vrij korte (72 min.) Amerikaanse film van Richard Bates Jr. deed mij denken aan Carrie (1976) van Brian De Palma. Het verhaal is lekker krankzinnig, er wordt goed geacteerd, de bloederige effecten zijn overtuigend, het tempo zit goed, de dialogen zijn in orde... De show wordt ontegensprekelijk gestolen door AnnaLynne McCord, die op overtuigende wijze de merkwaardige tiener Pauline vertolkt. Maar ook ex-pornoster Traci Lords levert een erg puike prestatie en speelt de vreselijke moederfiguur op zeer effectieve wijze. En zelfs de bijrollen zijn interessant en leuk: in deze prent zie je figuren als Ray Wise, Malcolm McDowell en John Waters verschijnen. Leuk om eens te zien...
loading