Arthur Christmas Nederlands gesproken (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Arthur houdt van alles wat met Kerst te maken heeft, sterker nog: hij...
Arthur Christmas (NL)

Arthur Christmas (NL)

Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 34 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Arthur houdt van alles wat met Kerst te maken heeft, sterker nog: hij is de enige in zijn familie die nog steeds is gefascineerd door de ware magie van dit feest. En dat wil wat zeggen, want hij is de zoon van de kerstman! Zijn broer Steve heeft het kerstgebeuren de efficiëntie van een militaristische operatie meegegeven, terwijl de kerstman zelf alleen maar dénkt dat hij de boel runt..

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Arthur Christmas (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Roeland
Zeer toffe kinderfilm. Ikzelf heb deze film bekeken in 3D. Dan is het wel indrukwekkend om deze film te zien.
Het verhaal gaat over de Kerstman, zijn onhandige zoon Arthur en techneut Steven. Toffe effecten, goed verhaal en goed gelachen. Zeker de moeite waard om te bekijken.

Reviews

Anoniem
was leuk gezellig leuk gezellig cool kerstmis leuk cool vet
Anoniem
De film begint met een verhaallijn die kinderen van 3 jaar nog niet kan vasthouden. Er gebeurt te veel te snel met surrealistische figuren/acties. Na een goed half uur, komt de echte Kerstman in beeld en is het een redelijke leuke film om te kijken.
Deze film is meer geschikt vanaf 4 jaar.
Davut
Een leuke film voor het hele gezin. Zowel de kinderen in de leeftijd van vier tot en met acht als de volwassen vonden het een leuke film. De animatie is mooi gemaakt, beter dan verwacht. Ook het verhaal is leuk en de film duurt niet te lang. Een relatief onbekende film maar die zeker rond de kerst meer aandacht verdient.
loading