Not Suitable for Children (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jonah (Ryan Kwanten) organiseert elk weekend feesten in zijn vervallen woning. Zijn leven bestaat uit...
Not Suitable for Children

Not Suitable for Children

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

Jonah (Ryan Kwanten) organiseert elk weekend feesten in zijn vervallen woning. Zijn leven bestaat uit niets anders dan wilde nachten, seks, vrienden en af en toe wat slaap. Maar dan krijgt hij te horen dat hij nog slechts een maand vruchtbaar zal zijn, waardoor hij plots hele andere prioriteiten krijgt. Hij probeert zijn sperma in te vriezen, maar wanneer dit mislukt blijft hij slechts met drie weken van vruchtbaarheid zitten, en een brandend verlangen om vader te worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Not Suitable for Children aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willeke
Het is natuurlijk een cliché…feestende jongen ontdekt dat hij ziek is en nog maar tien dagen kinderen kan verwekken. Tot zijn eigen verbazing wil hij plots niets liever dan dat en begint een zoektocht naar de moeder van zijn kinderen, te beginnen met al zijn ex-en en vervolgens iedere willekeurige vrouw die maar een kind wil. Dat hád een hele foute film kunnen worden, maar blijkt toch een lekkere feel good movie met de nodige romantiek. Geen diepgravende film, maar wel een lekkere film om op een regenachtige zondagmiddag naar te kijken.
loading