One Direction: All the Way to the Top (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gecoached door Simon Cowell werden zij al snel de favorieten om de X-factor show te winnen...
One Direction: All the Way to the Top

One Direction: All the Way to the Top

Muziek Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 1 min

Gecoached door Simon Cowell werden zij al snel de favorieten om de X-factor show te winnen en dat deden zij glansrijk. One Direction werd de eerste Britse Boy-Band die binnenkwam op 1 op de Amerikaanse Billboard 200 lijst wanneer 'Up All Night' in de eerste week meer dan 176.000 keer werd verkocht in Amerika. Dit is een documentaire van alle ins en outs van de voorbereiding op de wereldwijde Tournee die voor 2013 op de planning staat.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om One Direction: All the Way to the Top aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tina
Dit is een fantastische documentaire voor echte One Direction fans. Het is goed te volgen voor fans die geen Engels kunnen, omdat er Nederlandse ondertiteling bij is. Het is alleen een beetje aan de korte kant. Het mag dus wel wat langer zijn en de kwaliteit mag hoger zijn.
loading