Haai Five Nederlands gesproken (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN Duik in het avontuur met Pup en Julius in een land vol leuke personages en...
Haai Five (NL)

Haai Five (NL)

Kids Animatie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

NEDERLANDS GESPROKEN Duik in het avontuur met Pup en Julius in een land vol leuke personages en spannende geheimen! Als duikers haaieneieren van Pup zijn koraalrif stelen, besluit het kleine haaitje om zijn broertjes en zusjes te redden - hoe moeilijk dat ook is. Zijn missie brengt hem op het land, in de enge en grote mensenwereld: een wereld vol schoonheid en gevaar - en dat het zo spannend zou zijn, had de bamboehaai in zijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen. Julius, Pup zijn beste vriendje en een grote stoere haai, maakt zich zorgen over Pup en laat alles achter om zijn vriendje uit de handen van de mensen te redden. Maar tegelijkertijd heeft Julius ook ongelofelijk veel honger en zin in kip! Maar hoe kan Julius nou op het land komen? Hij is toch een haai! Pup en Julius nemen je mee op reis in dit knotsgekke avontuur waar het hele gezin van zal genieten!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Haai Five (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Marcel
We hebben deze film met onze twee zonen bekeken. De oudste is 12 en de jongste is 8 jaar. Ze vonden het een mooie film en ze waren blij dat deze ook in het Nederlands te beluisteren was.
Dit was onze eerste film die we huurden en het zouden er nog wel meer worden, als ik de jongens mag geloven.

Reviews

Anoniem
Film gekeken met twee kinderen. Één van 3 en één van 9. Die van drie kon de aandacht er nog niet goed bijhouden, maar dat vind ik wel normaal. Die van 9 vond het een leuke film, maar niet super spannend.
mirjam
Het is een superleuke en grappige film. Ik heb hem gekeken met kinderen van 5 en 7 jaar. Het was ook wel spannend, maar het goede eind maakt het allemaal goed.
An
We hebben er samen een gezellige avond van gemaakt. Mijn broertje heeft de film uitgekozen. Haai Five, vanwege de leuke trailer. We hebben hebben hem gezien en we vonden het een leuke kinderfilm. Mijn broertje vond het erg grappig.
Anoniem
Samen met mijn zoon en dochter Haai Five gekeken. Deze film deed me een beetje denken aan Finding Nemo. Hij vond hem erg leuk en heeft hem zelfs twee keer gezien. Mijn dochter vond hem grappig en soms ook wel een beetje spannend.
loading