Space Dogs (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Twee zwerfhonden worden in Moskou van de straat geplukt en naar een onderzoekscentrum gebracht....
Space Dogs

Space Dogs

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 25 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Twee zwerfhonden worden in Moskou van de straat geplukt en naar een onderzoekscentrum gebracht. Hier ondergaan ze enkele enge tests en brengen ze een tijdje door in een draaiende centrifuge. Vervolgens worden ze samen met de pratende rat Venya de ruimte ingeschoten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Space Dogs aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Sven
Leuke film de kids en zelfs papa hebben er van genoten. Hij is de huur periode elke dag wel 2 keer beken door de kinderen

Reviews

Anoniem
Een mooie film, gebaseerd op reële gebeurtenis uit geschiedenis - eerste ruimte vlucht met levende wezels - ze waren honden Belka en Strelka!
Anoniem
Een hele leuke film waar mijn zoontje van vier erg van heeft genoten. Een leuke, vrolijke sfeer met af en toe ook een beetje spanning. De hondenwereld en verschillende figuren zijn leuk om naar te kijken. Ondanks dat de film zich afspeelt in Rusland is het een kleurrijk plaatje. En met een happy end is dit zeker een aanrader. De bevestiging dat hij in de smaak viel werd bevestigd door de woorden 'nog een keer!'.
loading