The Wedding Ceremony (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sam is een eeuwige puber die door z'n twintiger jaren strompelt met een veel te groot zelfvertrouwen en...
The Wedding Ceremony

The Wedding Ceremony

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 26 min

Sam is een eeuwige puber die door z'n twintiger jaren strompelt met een veel te groot zelfvertrouwen en halsstarrig vasthoudt aan z'n naïeve noties van liefde en romantiek, die hij vereeuwigd heeft in een reeks onuitgegeven kinderboeken. Hij wordt verliefd op Zoe, een dertigjarige uitgeefster die op het punt staat om te trouwen met Whit, een belangrijke documentairemaker. Sam weigert echter te aanvaarden dat iemand anders de liefde van Zoe's leven kan zijn, en uitgedost in een verkreukeld wijnrood kostuum valt hij samen met z'n gevoelige en kruiperige vriend Marshall het huwelijksfeest van Zoe en Whit binnen, vastberaden om z'n gelijk te halen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Wedding Ceremony aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
The Wedding Ceremony heeft grappige en serieuze fragmenten. Een luchtige en ontspannen film voor een avondje thuis op de bank.

Reviews

Rianne
Dit is geen komedie, ik heb geen 1 keer gelachen. Er is totaal geen chemistry tussen de hoofdpersonen. Alleen Uma Thurman kwam goed uit de verf.
loading