I Am a Woman Now (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer gynaecoloog Georges Burou in 1956 een praktijk in Casablanca opent waar mannen geslachtsveranderingen...
I Am a Woman Now

I Am a Woman Now

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 3 min

Wanneer gynaecoloog Georges Burou in 1956 een praktijk in Casablanca opent waar mannen geslachtsveranderingen kunnen ondergaan, verspreidt zijn naam zich snel over de wereld. In deze ontroerende documentaire volgt filmmaker Michiel van Erp vijf transseksuele vrouwen die door 'wonderdokter' Burou werden geopereerd. De befaamde Franse Bambi, de Vlaamse Corinne, de flamboyante Britse April, de Duitse Jean, en de Nederlandse Colette: allen zijn ze geopereerd in de praktijk van Burou. Filmmaker Michiel van Erp blikt met hen terug in de herfst van hun leven. Voelen deze pioniers zich volledig vrouw? En heeft het hen de verwachte voldoening gebracht? I Am a Woman Now is een film over het najagen van het haast onbereikbare, de kloof tussen het realiseren van een droom en de harde realiteit die er soms op volgt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om I Am a Woman Now aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading