Planet of Snail (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Al van kinds af aan is Young-Chan doof en blind. Hij heeft moeite een plek te vinden tussen andere mensen tot hij...
Planet of Snail

Planet of Snail

Documentaire Arthouse
Taal: Koreaans Jaar: 2011 Duur: 1 u 24 min

Al van kinds af aan is Young-Chan doof en blind. Hij heeft moeite een plek te vinden tussen andere mensen tot hij Soon-Ho, zelf kampend met een lichamelijke handicap, ontmoet. Young-Chan en Soon-Ho trouwen en zij leert hem communiceren met de buitenwereld via een unieke communicatiemethode waarbij zij elkaar zachtjes op de vingers tikken. De documentaire volgt de twee in het rustige tempo waarin Young-Chan zich door het leven beweegt: als ze samen een lamp vervangen, vrienden op bezoek komen, en aan een theaterstuk wordt gewerkt. Deze alledaagse scènes worden ondersteund door een poëtische voice-over van Young-Chan, waarin hij reflecteert op zijn bestaan zonder zicht en gehoor. Hij voelt zich als een astronaut. Maar dat neemt niet weg dat hij gevoel heeft voor de schoonheid in de wereld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Planet of Snail aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading