Taped (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In TAPED doen Johan (Barry Atsma) en Saar (Susan Visser) een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie...
Taped

Taped

Thriller Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 21 min

In TAPED doen Johan (Barry Atsma) en Saar (Susan Visser) een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun activiteiten met een videocamera. Wanneer ze echter per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen, moeten ze vluchten om in leven te blijven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Taped aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Twee goede Nederlandse acteurs in een spannende, best realistische thriller zorgen dat je helemaal in de film zit. Realistisch decor in armoedig Buenos Aires. Je hoopt na deze film nooit zoiets mee te maken als toerist. Actie is er volop en 'gevoel voor drama'. Aanrader om te zien. En voor iedereen die verliefd is of juist in een relatiecrisis zit, een goede inspirerende Nederlandse film.

Reviews

Anoniem
Tja, vond het een goede film, had geen hoge verwachtingen maar heb mij prima vermaakt.
Goed op tempo en vele verrassende wendingen. Voor Nederlands thriller begrippen gewoon goed, een acht.
Donald
Spannende film met verrassende wendingen. Goede acteurs en een einde waar ik niet aan gedacht had. Af en toe momenten dat je denkt: wat heftig... kan het nog erger(??) Kortom, een film die je gezien moet hebben vind ik.
Anoniem
Een stel doet een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Ze filmen per ongeluk een gruwelijke moord en blijven de rest van de film vluchten voor de daders die natuurlijk gezien hadden dat gefilmd werden. Barry Atsma en Susan Visser zijn geweldig en spelen de drama en angst goed.
Ik vond het een zeer spannende film zonder moeilijke complotten. Genoeg verrassingselementen en een origineel slot. Eindelijk worden de Nederlandse films steeds beter en doen niet onder voor Hollywoodfilms.
Anoniem
Spannende film, niet erg voorspelbaar. Met een paar spanningsmomenten, niet een hele lange spanningsboog. Goede acteurs, sommige scènes wel wat langdradig. Gaat over een stel dat op vakantie gaat om hun relatie te redden, maar worden verwikkeld in een politiedrama door per ongeluk opgenomen beeldmateriaal. Als je zin hebt in een niet moeilijk te volgen spannende Nederlandse film, is dit zeker een aanrader!!
Bas
Zwak verhaal en vaak onrealistische scènes. De goede acteurs konden deze film helaas niet redden. Jammer, want er had meer in gezeten.
Sebastiaan
Spannende film met twee goede acteurs. Volgens mij speelt Barry Atsma tegenwoordig in elke Nederlandse film. Nederlandse films worden telkens beter. Duidelijk dat je door pure pech in grote problemen kunt komen, vooral in een onbekend land waar je de taal niet machtig bent. Jammer dat de film relatief kort duurde.
Anoniem
Wat een geweldig idee om zo een spannende film te maken. Het verhaal is goed hoor. Maar wel voor mijn smaak net iets te veel drama, telkens weer gaat het bijna mis. Maar verder niets dan lof. Mooi camerawerk, de acteurs doen het inderdaad erg goed. Op een gegeven moment denk je: 'dat komt nooit meer goed en als het wel goed komt, hoe dan?'. Het einde is toch redelijk creatief en ik had er niet aan gedacht. Ga maar lekker kijken.
Anoniem
Voor Nederlandse begrippen is Taped een goede film. Je zit er vanaf het begin helemaal in en de spanning is soms te snijden. Soms wel voorspelbaar en toch word je ook boos als er wordt gereageerd zoals jij juist niet wil. De twee hoofdrolspelers zijn perfect gekozen voor deze film en spelen supergoed. Kortom: Aanrader!!!
Miguel
Had gehoopt op wat meer exotische sfeerbeelden van Zuid-Amerika, dat viel mee beetje tegen. Verder beetje voorspelbare film, weinig verrassingen. Verder wel vermaakt met deze film.
Anoniem
Film over een poging een huwelijk te redden waarbij deze twee tijdens de reis naar huis getuige zijn van een brute moord door een politieagent. Daarna de vlucht en achtervolging door de corrupte politie omdat ze deze moord ook gefilmd hebben. Een simpel concept maar wel mooi uitgewerkt. Begin een beetje langdradig maar op een geven moment ga je helemaal op in de actie. Prachtig acteerwerk van de twee Nederlandse toppers Barry Atsma en Susanne Visser.
Anoniem
Een topper! Barry Atsma en Susan Visser spelen in deze thriller een uitstekende rol. Voor een Nederlandse film doet hij niet onder voor een Hollywoodfilm. Een stelletje dat terug gaat naar hun eerste vakantie bestemming. Daar waar het allemaal gaat gebeuren. Kijk en huiver. Deze film, Taped, is spannend tot het eind. Ik heb op het puntje van de stoel gezeten.
Anoniem
Voor Nederlandse begrippen een redelijk goede film. Je zit er vrij snel in en je blijft kijken omdat je wilt weten hoe dit afloopt. De actie op het eind was voor mij erg voorspelbaar, ik voelde dit al aankomen, meer zal ik er niet over verklappen. Op de acteerprestaties is niets aan te merken; er wordt goed geacteerd. Deze film is geen hoogvlieger, maar prima vermaak voor een avondje verveling. Redelijk spannend, ik geef een 6.
Anoniem
Goed gespeelde dramatische thriller, waarin een echtpaar samen een angstaanjagende achtervolging probeert te overleven. De spannende film is soms dramatisch en soms beklemmend. Het verhaal ontvouwt zich langzaam naar een climax; de kijker kan zich helemaal laten meeslepen door het realistische verhaal, de hoofdrolspelers en hun problemen. Ik geef de film een dikke 7.
loading