Bel Ami (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Georges Duroy (Robert Pattinson) is een jonge casanova van lage afkomst. Met zijn intelligentie en charmes windt hij alle...
Bel Ami

Bel Ami

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 38 min

Georges Duroy (Robert Pattinson) is een jonge casanova van lage afkomst. Met zijn intelligentie en charmes windt hij alle vrouwen van verschillende klassen om zijn vinger. Eind negentiende eeuw reist hij door Parijs met als doel hoger op de sociale ladder te komen. Daar komt hij al snel terecht in een wereld waar seks 'macht' is en obsessie en rijkdom hand in hand gaan. Bel Ami is gebaseerd op het gelijknamige boek van Guy de Maupassant.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bel Ami aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Evera
Deze film was mooi! Het verhaal sprak me erg aan en kon me goed inleven in het verhaal. Hij had van mij wel langer mogen duren en nog meer het verhaal mogen uitweiden. Stopte helaas abrupt dat was een minpuntje.

Reviews

Anoniem
Net deze film gezien. Een redelijk goede vertolking van het boek, alhoewel het boek me meer intrigeerde. Mooie scènes, maar de dialogen hadden wat meer uitgediept mogen zijn en de verhaallijn is in het boek wat beter.
Toch fijn deze film nog te hebben gezien als laatste kans!
Wij geven de film een 7.
Anoniem
De tijd is mooi verfilmd. Prachtige jurken. Het is een verhaal over iemand die een doel voor ogen heeft en er alles aan zal doen om te komen waar diegene wil zijn. Robbert is geknipt voor de rol van deze Engelse charmeur! En Uma, zij kan alles.
Alexander
'Bel Ami' is een sfeervolle verfilming van het gelijknamige boek van de ondeugende Franse schrijver Guy de Maupassant. Het hoofdpersonage in dit verhaal is Georges Duroy. In deze Engels-Frans-Italiaanse co-productie wordt de hoofdrol vertolkt door meisjesidool Robert Pattinson. Deze acteur speelt zijn rol te veel als een koele kikker, zonder het nodige charisma. Hij is niet sexy en knap genoeg, heeft te weinig flair en ziet er onvoldoende uit als de superverleidelijke charmeur waarvoor alle vrouwen vallen. En dit is nu net wat het verhaal vereist. Dit kostuumdrama van de Engelse regisseur Declan Donnellan is degelijk gemaakt. Er wordt goed geacteerd, de ouderwetse filmmuziek is erg leuk, de kostuums zijn geslaagd, de decors en de rekwisieten zien er goed uit, het scenario en de dialogen zijn in orde... Maar het is allemaal nog een beetje te braaf in beeld gebracht en de hoofdrolspeler valt wat tegen. Toch zeker het bekijken waard!
loading