Sleep Tight online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Sleep Tight
| Meer

Sleep Tight

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
28-01-2013 - Eliza

Euhm, weet je... Het is zeker ziek dat je mensen tergt om zelf een beetje geluk te voelen. Maar verder vond ik het een bar slechte film. Eigenlijk jammer want had er meer van verwacht.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
21-09-2012 - Paul

Een film met een zieke geest, je moet er echt van dit type genre houden. Het is een film die langzaam op gang komt, maar wel een climax heeft. Ik zou hem zelf niet aanraden als gezelligheidsfilm. Verder is het acteerwerk uitstekend en een goed uitgewerkt verhaal.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
08-09-2012 - Michelle

Film is in het Spaans, vervelend omdat je adhv de titel verwacht dat het een Engelstalige film is. Het steeds moeten lezen van de ondertiteling leidt af van de film. Verder niet mijn smaak film.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-09-2012 - Daphne

Goede film, tempo ligt op sommige momenten niet erg hoog, maar je verliest de spanning niet. Hoofdrolspelers spelen buitengewoon goed. Goed bedacht verhaal. Het enige wat ik erg jammer vind is dat het einde vraagtekens oproept. Dit punt valt goed te maken als er een deel 2 komt, waar ik op hoop! Ik geef de film een 8!
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Luis Tosar, Marta Etura, Alberto San Juan
Regie Jaume Balagueró
Bandbreedte 1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Geluid Stereo
Jaar 2011
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:36:40
Taal Spaans
Waardering:
Categorie: Thriller

Het verhaal van de modaal uitziende Cesar, die zijn fundamentele depressie en apathie voor zijn medemens steeds meesterlijk heeft weten te verbergen door zich voor te doen als een welopgevoede en hardwerkende gentleman. Het enige wat hem dagelijks op de been houdt, is zijn drang de mensen rondom hem ongelukkig te maken. Een afschuwelijk geheim dat hij enkel deelt met zijn stomme en bedlegerige moeder. Wanneer hij zijn aantrekkelijke en opgewekte huisgenote Clara leert kennen, wendt Cesar zijn charmante alter ego aan om haar het leven zo weerzinwekkend mogelijk te maken.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.