Creep Van online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Creep Van
| Meer

Creep Van

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
11-08-2013 - Sandra

Deze film ging helemaal nergens over. De trailer beloofde veel maar viel toch erg tegen. Buiten een paar aardige momenten kan deze film eigenlijk geen horrorfilm genoemd worden. Ook waren de acteurs beneden de maat! Deze film kan je beter overslaan. Omschrijving; Bagger!!!!!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
16-09-2012 - Jolanda

Film viel tegen. Beetje het standaard horrorverhaal. Film was zeer voorspelbaar. Gezien het einde zal er wel weer een tweede deel komen. Acteerwerk was beneden de maat.
eens of oneens?
(1)
(0)

Cast Brian Kolodziej, Gerald Emerick, Amy Wehrell
Regie Scott W. Mckinlay
Bandbreedte 1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Geluid Stereo
Jaar 2012
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:21:08
Taal Engels
Waardering:
Categorie: Horror

Kom nooit tussen een Creep en zijn Van!!! Campbell is een wat sullige jonge gozer die op zoek is om een busje te kopen. Hij ziet er één op straat staan en probeert de eigenaar te achterhalen. Grote fout! De eigenaar blijkt een moorddadige psychopaat, die zijn busje met vele opties heeft uitgerust. Opties die verzekeren dat hij zijn slachtoffers op de meest gruwelijke manieren aan hun eind kan helpen. Steeds meer mensen in Campbells omgeving worden dood en vreselijk verminkt terug gevonden, maar zelf blijft hij vreemd genoeg buiten schot. Naarmate de 'body-count' toeneemt, nemen ook de verdenkingen richting Campbell toe. Weet hij misschien meer van deze reeks sadistische moorden?

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.