Creep Van online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Creep Van
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Creep Van

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
11-08-2013 - Sandra

Deze film ging helemaal nergens over. De trailer beloofde veel maar viel toch erg tegen. Buiten een paar aardige momenten kan deze film eigenlijk geen horrorfilm genoemd worden. Ook waren de acteurs beneden de maat! Deze film kan je beter overslaan. Omschrijving; Bagger!!!!!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
16-09-2012 - Jolanda

Film viel tegen. Beetje het standaard horrorverhaal. Film was zeer voorspelbaar. Gezien het einde zal er wel weer een tweede deel komen. Acteerwerk was beneden de maat.
eens of oneens?
(1)
(0)

Cast Brian Kolodziej, Gerald Emerick, Amy Wehrell
Regie Scott W. Mckinlay
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:21:08
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 1850Kbps
Waardering:
Categorie: Horror

Kom nooit tussen een Creep en zijn Van!!! Campbell is een wat sullige jonge gozer die op zoek is om een busje te kopen. Hij ziet er één op straat staan en probeert de eigenaar te achterhalen. Grote fout! De eigenaar blijkt een moorddadige psychopaat, die zijn busje met vele opties heeft uitgerust. Opties die verzekeren dat hij zijn slachtoffers op de meest gruwelijke manieren aan hun eind kan helpen. Steeds meer mensen in Campbells omgeving worden dood en vreselijk verminkt terug gevonden, maar zelf blijft hij vreemd genoeg buiten schot. Naarmate de 'body-count' toeneemt, nemen ook de verdenkingen richting Campbell toe. Weet hij misschien meer van deze reeks sadistische moorden?

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
Final Destination 3Cabin Fever 3: Patient ZeroThe DamnedThe Possession of Michael KingThe Eye II