De Kinderen van Mijn Zus Gaan Klussen (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Erik is een kinderpsycholoog zonder kinderen. Zijn zus heeft vijf...
De Kinderen van Mijn Zus Gaan Klussen

De Kinderen van Mijn Zus Gaan Klussen

Familie Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2001 Duur: 1 u 10 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Erik is een kinderpsycholoog zonder kinderen. Zijn zus heeft vijf kinderen. Als zijn zus zonder haar kinderen op vakantie gaat, mag hij een paar weken op de kinderen passen. Voor Erik de kans om te kijken of zijn ideeën over kinderen wel kloppen. De vijf kinderen proberen hem uit en zien een mogelijkheid hem over te halen om het oude huis op te knappen. Want zij willen een toekomstige verhuizing voorkomen. Komedie om met de hele familie naar te kijken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Kinderen van Mijn Zus Gaan Klussen aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Rene
De Kinderen van Mijn Zus Gaan Klussen is een leuke film voor zowel de jonge als volwassen kijker. Er zijn in totaal drie films gemaakt en doordat wij ze in omgekeerde volgorde hebben gezien, is het soms raar andere acteurs tegen te komen, maar de verhaallijn blijft leuk. Onze twee kinderen – een jongen van acht jaar en een meisje van zes jaar – vonden het geweldig om naar te kijken en moesten vooral erg lachen om de kleinste jongen. Een aanrader dus!
loading