De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.

De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
21-03-2014 - Rene

De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel is een leuke film voor jong en oud. We hebben ze in omgekeerde volgorde gezien waardoor het soms raar is andere acteurs tegen te komen, maar de verhaallijn blijft leuk. Onze twee kinderen een jongen van acht jaar en een meisje van zes jaar vonden het geweldig om naar te kijken. Ze vonden vooral de kleinste jongen erg leuk. Een aanrader dus!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
08-09-2012 - Sjoerd

Deze film is heel erg grappig. Ze gaan een hotel beginnen, omdat ze de auto van hun vader kapot hebben gemaakt. Er zijn twee boeven, die willen alleen maar geld, dus gingen ze bij het hotel het geld stelen. En dat was zowat het einde. Doei
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Louise Mieritz, Peter Mygind, Mille Dinesen
Regie Martin Miehe-Renard
Taal Nederlands
Speelduur 01:13:16
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Familie
Kinderfilm
Komedie

NEDERLANDS GESPROKEN. Oom Erik past op de kinderen omdat zijn zus op vakantie is. De kinderen zorgen direct voor problemen als ze de auto van hun vader in de prak rijden. Om geld te verdienen voor de reparatie halen ze hun oom over om het huis in een hotel te veranderen. In het hotel ontvangen ze gasten uit Japan, Denemarken en Oost-Europa. Sommige van hen zien er een beetje verdacht uit. Zouden ze iets willen stelen? De kinderen zetten alles op alles om het hotel en de opbrengsten voor de reparatie van de auto in veiligheid te stellen.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.