De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Oom Erik past op de kinderen omdat zijn zus op vakantie is. De...
De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel

De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel

Familie Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2012 Duur: 1 u 13 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Oom Erik past op de kinderen omdat zijn zus op vakantie is. De kinderen zorgen direct voor problemen als ze de auto van hun vader in de prak rijden. Om geld te verdienen voor de reparatie halen ze hun oom over om het huis in een hotel te veranderen. In het hotel ontvangen ze gasten uit Japan, Denemarken en Oost-Europa. Sommige van hen zien er een beetje verdacht uit. Zouden ze iets willen stelen? De kinderen zetten alles op alles om het hotel en de opbrengsten voor de reparatie van de auto in veiligheid te stellen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Rene
De Kinderen van Mijn Zus Beginnen een Hotel is een leuke film voor jong en oud. We hebben ze in omgekeerde volgorde gezien waardoor het soms raar is andere acteurs tegen te komen, maar de verhaallijn blijft leuk. Onze twee kinderen – een jongen van acht jaar en een meisje van zes jaar – vonden het geweldig om naar te kijken. Ze vonden vooral de kleinste jongen erg leuk. Een aanrader dus!

Reviews

Sjoerd
Deze film is heel erg grappig. Ze gaan een hotel beginnen, omdat ze de auto van hun vader kapot hebben gemaakt.
Er zijn twee boeven, die willen alleen maar geld, dus gingen ze bij het hotel het geld stelen. En dat was zowat het einde. Doei
loading