Man on a Ledge (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nick Cassidy was een eerlijke politieman. Nu zit hij achter slot en grendel voor een misdaad die hij niet gepleegd...
Man on a Ledge

Man on a Ledge

Actie
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 38 min

Nick Cassidy was een eerlijke politieman. Nu zit hij achter slot en grendel voor een misdaad die hij niet gepleegd heeft. Wanhopig grijpt hij de kans om te ontsnappen. Enkele uren later staat hij, fris geschoren en in duur kostuum, op een vensterbank hoog boven New York City. Terwijl de menigte nieuwsgierigen aanzwelt, zet de politie de buurt af en wordt op vraag van Nick de knappe onderhandelaarster Lydia Anderson ter plaatse geroepen. Maar niemand weet dat Lydia een essentiële pion is Nicks gewaagde plan om zijn onschuld te bewijze.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Man on a Ledge aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Amber
Wat een waanzinnig goede film! Een man op de richel van een hoog gebouw, ik had niet verwacht dat daar nog zoveel actie, spanning en sensatie in zou kunnen zitten. Deze film is spannend van het begin tot het einde! Vind je de film 'Oceans Eleven' goed? Dan is dit ook een film voor jou. Er gebeurt een hoop in een razend tempo. Ik mag niet teveel verklappen, maar wat ik vooral leuk vind aan deze film is dat hij er niet alleen voor staat! Ik geef de film een dikke 8,5!

Reviews

Anoniem
In de eerste instantie schrok ik van de beelden toen de hoofdrolspeler op het randje van het gebouw stond. De film komt enigszins langzaam op gang, daarna wordt het spannender. De film heeft een voorspelbaar eind, maar ik zou de film zeker aanraden. Niet top, maar goed genoeg!
Mark
Leuke film die boeit van begin tot eind.
Caroline
Film zit goed in elkaar! Er zit een spannend verhaal in en goede geloofwaardige personages. Wat mij betreft een aanrader..
Ruben
Mooi verhaal, een verhaal dat je pakt van het begin tot het eind.
Patrice
Goede film spannend tot het einde. Een echte aanrader
Anoniem
Zweethandjes voor mensen met hoogtevrees. Een echte aanrader met een goed plot. Een man weet sympathie te winnen door op een richel te staan zonder dat omstanders door hebben wat er staat te gebeuren. Toch weet de man met één actie je echt rechtop in de stoel te zetten. Kijken is een must als je voor een goed einde gaat.
Joey
Een erg goede en verrassende film met veel wendingen. Ondanks dat het veel op 1 locatie is zijn er eigenlijk geen saaie momenten in de film. Elizabeth Banks en Sam Worthington hebben een goede chemie in deze film. Genoeg actie in de film.
Gerty
Wat een kneitergoeie film. Spannend van begin tot einde, opzet verhaallijn erg goed. Film blijft boeien
Anoniem
Onderhoudende film met een aantal spannende en onverwachte wendingen. Hoewel er ook een aantal voorspelbare scènes in zitten. Wordt erg goed geacteerd. De regisseur levert mooie beelden, strak gemonteerd. Vooral de 'kijkers' zijn (helaas) levensecht. Geen hoogvlieger, daar is het verhaal net te dun voor, of beter gezegd; net te bekend voor. Wel een goed gemaakte spannende film, voor een prettige avond. Dus toch een aanrader.
Anoniem
Sam Worthington doet het best aardig. Alle heren acteren goed. De enige die mij zwaar irriteerde, omdat het werkelijk van een beginnersniveau was dat je zelden tegenkomt in grote films (meer in slechte soaps), was de actrice die zijn schoonzus speelde. Wel een prachtig lichaam trouwens. Maar om nou alleen daarvoor gecast te worden lijkt me als vrouw niet echt een groot compliment. Het begint sterk. Best verrassend. Maar gaandeweg wordt het steeds voorspelbaarder. Dat is echt heel jammer, want op zich had dit een heel goed verhaal kunnen zijn. Het eind is flinterdun. Eigenlijk zelfs op een moment heel ongeloofwaardig. Het eind wordt heel erg afgeraffeld en niet mooi uitgewerkt. Nogmaals, an sich is het script goed. De uitwerking is alleen minder.
Anoniem
Sam Worthington is een soort van superster. Geloof ik. Maar waarom? Clash of the Titans, Terminator Salvation, en nu weer Man on a Ledge. Allemaal bagger. Dom effectbejag, met Worthington wederom in houten-klaas-stand. De enige reden dat deze man hoofdrollen speelt is vanwege zijn aandeel in Avatar, en juist daarin ging het niet om zijn personage. In Man on a Ledge gaat het daar wel om, en valt hij genadeloos door de mand.
De film ziet er best goed uit, maar is op geen enkele manier spannend of verrassend. Allemaal al eerder gedaan, en vooral: beter.
Personages van het dunste bordkarton, in dienst van een verhaal dat niet één, maar zelfs twee onwaarschijnlijke premissen tracht uit te werken. Doodzonde van het (aanzienlijke) acteer talent in de bijrollen: Jamie Bell en Ed Harris overtuigen geen moment. Alleen Elisabeth Banks - dit keer eens niet in een komedie - vlamt. Af en toe. Vier sterren voor haar en voor het fraaie camerawerk. De rest gauw vergeten.
jessica
Dit is een goeie actiefilm/thriller. Het is weer een nieuw verhaal, niet zo standaard en zit ook goed in elkaar. De film blijft tot het einde spannend. Het trekt je mee in het verhaal en laat je ook nadenken hoe het zou zijn om op zo'n richel te moeten staan. De acteurs spelen ook erg geloofwaardig. Ik geef de film een 9.
Dave
Een goede actiethriller met een mooi verhaal en een geniaal einde. Goede scènes, schitterende goed gespeelde personages, ga zo maar door... Ik vond deze film een genot om naar te kijken en zeker een aanrader voor actie-thriller filmliefhebbers. Inside Man, ook zo'n geniale topfilm. Have fun en geniet er maar lekker van!
Anoniem
Spannende actiefilm met een tikkeltje humor. Verrassende momenten tot aan het eind. Goed gespeeld door alle acteurs. De moeite waard om te kijken tenzij je last van hoogtevrees heb.
Bianca
Een zeer goede en spannende film. Ook voor thrillerliefhebbers. Wat ik ook eigenlijk eerder het genre vindt voor deze film. De acteurs doen het ook heel erg goed.
En de film sleept je echt goed mee in de hoofdpersoon van de film, waarvan je dus ook hoopt dat het goed komt met hem.
Maar om daar achter te komen moet je dus echt kijken naar deze te gekke spannende bloedstollende film.
Rob
Meer dan prima actiefilm die nergens zal vervelen. Het tempo wordt hooggehouden en zorgt ervoor dat je blijft kijken. De film brengt niets nieuws maar doet het erg goed binnen zijn genre. Absolute aanrader voor een 'verstand op nul en lekker film kijken' avond.
Georg
Aardige film, echter wel weer heel Amerikaans. Dit maakte de film voor mij persoonlijk niet zo aantrekkelijk. Denk wel dat veel mensen dit een mooie film zullen vinden die af en toe wel spannend is.
Anoniem
Man on a Ledge is een spannende actie/thriller film. Je wordt meegezogen in de film en net als je denkt te weten hoe 't in elkaar zit, pakt het weer anders uit. De personages zijn goed gespeeld en de film is absoluut geen moment saai. Een echte aanrader dus.
Kris
Heel mooie actiefilm die je langzaam aan meeneemt in het verhaal van een politie-agent die beticht wordt van diefstal. Hij houdt echter vol onschuldig te zijn en is vastberaden dat te bewijzen ook. Een spannende film die je boeit tot het einde. Zeker de moeite om te huren.
Anoniem
Man On A Ledge is een vermakelijke film, maar niet meer dan dat. Het verhaal zit leuk in elkaar, maar het is jammer dat het plot niet iets meer wordt uitgesteld. Camerawerk is prima. De cast is wisselend. De heren spelen goed en vooral hoofdrolspeler Sam Worthington speelt een mooie rol. De dames zijn een stuk minder: onderhandelaar Elizabeth Banks komt niet geloofwaardig over. Schoonzus Genesis Rodriguez maakt het heel bont en overstijgt het gemiddelde GTST-niveau niet. Duidelijk is zij op andere kwaliteiten gekozen en alleen háár aanwezigheid doet helaas afbreuk aan de film.
ans
Man on a Ledge beveel ik zeker aan! Het is een spannende, maar toch ook deels romantische film. Het is een goedlopend verhaal en je leeft je helemaal in de film in. Ik zeg: KIJKEN! Voor deze film geef ik een dikke 9.
Anoniem
Alhoewel de meningen blijkbaar nogal verdeeld zijn over deze film, ben ik van mening dat 'Man on a Ledge' een zeer vermakelijke actie-thriller is. Het plot is dan misschien niet zo geloofwaardig, maar het entertainmentgehalte des te hoger. Een goed gekozen cast draagt hier dan ook zeker aan bij. Goed camerawerk en degelijke actiescènes zorgen er ook voor dat de film constant blijft boeien. 'Man on a Ledge' is een film met een fantastisch verhaal met twee lijnen die elkaar afwisselen. Als kijker ben je eigenlijk de hele film lang onderdeel van het totaal plaatje, wat 'Man on a Ledge' wat mij betreft tot een echte topper maakt. Zeker de moeite waard!
Anoniem
Eigenlijk, als je het hele verhaal samenvat, gebeurt er niet zo erg veel. Toch is het een steengoede film. Je zit vrij snel in het verhaal en je kijkt de film af, simpelweg omdat je wilt weten hoe hij af zal lopen. Acteerprestaties top, in 1 woord geweldig! Voor een spannend avondje zeker een aanrader om te kijken. De film krijgt van mij een 8!
gerline
Een mooie film. Een film met een duidelijke verhaallijn. Ook al blijft de filmlocatie op een: namelijk bovenaan de richel op de flat. Maar juist doordat er steeds meer informatie naar bovenkomt blijft het de moeite waard om naar te kijken. Een mooie ontknoping aan het einde van de film. Zeker de moeite waard om de kijken en daarom geef ik de film een 8.
Anoniem
Een spannende film, met een onwaarschijnlijk einde. Alsof de ideeën op waren om de plot naar een mooi einde te breien. Maar zeker een leuke film om te huren!
Anoniem
Topfilm
loading