Footnote (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Uriel en zijn vader Eliezer zijn beiden hoogleraar in de Talmoed aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Terwijl...
Footnote

Footnote

Drama
Taal: Hebreeuws Jaar: 2011 Duur: 1 u 42 min

Uriel en zijn vader Eliezer zijn beiden hoogleraar in de Talmoed aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Terwijl Uriel al meerdere malen erkenning voor zijn werk heeft gekregen, heeft Eliezer gedurende zijn loopbaan nog niet meer weten te bereiken dan een vermelding in een voetnoot. Maar wanneer Eliezer tot zijn verrassing te horen krijgt dat hij de prestigieuze nationale prijs van Israel zal ontvangen, zijn de rollen opeens omgedraaid. Uriel kan zijn jaloezie nauwelijks onderdrukken en komt in een gewetensstrijd terecht. Zal hij zijn vader het succes gunnen of het toch saboteren?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Footnote aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading