Act of Valor online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Act of Valor
| Meer

Act of Valor

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
11-12-2012 - Marieke

Erg goede film! De acteurs laten goed zien hoe het er echt aan toe zou gaan. Kon het aan het einde bijna niet droog houden. Goede acteurs en een goede verhaallijn. Het is een spannende film met veel actie maar ook emotie. Deze film is zeker een aanrader om te kijken.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
13-11-2012 - Daphne

Wow... wat een film. Heftig, emotioneel, spannend en zeer realistisch neergezet. Een verhaal dat je weer eens aan het nadenken zet. Ik vond zelf dat er steengoed werd geacteerd. Heb met ingehouden adem de film gevolgd. Sommigen scènes zijn zo spannend dat je op het puntje van je stoel zit. Andere scènes zijn mooi; scènes van ware vriendschap. Het andere moment moet je even slikken omdat het toch wel emotioneel is..... Wat een verhaal....
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
07-11-2012 - Kevin

Dit soort films doet het in ons huis altijd goed. Het doet denken aan tijden die we zelf doorgemaakt hebben met uitzendingen, oefeningen en afscheid nemen. De speciale band die de mannen onderling hebben is prachtig om te zien, als een hechte familie. Alle vormen van emotie komen voorbij, het verhaal is dan niet zeer bijzonder, maar de basispunten als familie, kameraadschap, moed etc. zorgen ervoor dat je geboeid blijft.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
05-11-2012 - Jorge

Benieuwd naar het leven van 's werelds meest beruchte commando's, de Navy Seals. En getriggerd door het feit dat er levensechte Navy Seals in meespelen wilde ik deze film wel eens kijken. Helaas zijn de Navy Seals wat minder goed in acteren of ze acteren zoals ze echt zijn en dat komt dan niet altijd even slim over. Toch is het wel boeiend om te zien wat voor soort technieken en strategieën ze gebruiken en welke keuzes ze moeten maken. Al met al een vermakelijke film.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-11-2012 - Martijn

Deze film is echt TOP!! Zelf kijk ik heel veel oorlogsfilms, WOII & Vietnam & Afghanistan, maar deze film trok eigenlijk meteen mijn aandacht. Mensen acteren goed, vrijwel waarschijnlijk dat dit gebeurd had kunnen zijn. Mijn mening: sws kijken!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
30-10-2012 - Bob

Een TOP film!!!!!! Een goede cast, spannend, ontroerend, veel actie en zeer realistisch. Geen overdreven actie en de personages worden niet als superman neergezet. Deze film is aangeraden door een vriend van me en ik ga zeker deze tip doorvertellen. Afz. Bob
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
19-10-2012 - Jeroen

Erg goede film, ontroerend, spannend, goede cast en een goed verhaal. Deze film laat een fractie zien van wat een Seal door moet maken om zijn land te dienen. Wat ik er mooi en emotioneel aan vond is dat deze film opgedragen is aan alle Seals die na de aanslag van Ground Zero 9/11, het ultieme offer hebben gebracht om Amerika veilig te houden! De film werd mooi gefilmd, soms zo mooi dat het wel een documentaire leek in plaats van een speelfilm. Het zag er allemaal zo echt uit, maar dat was denk ik ook de bedoeling en boodschap van deze prachtige film. Het is wel een film voor de echte liefhebber van dat soort actie/oorlog-gevechtsfilms. Zelf vond ik deze film een mooie ode aan de mannen/vrouwen van de Seals! Wat mij betreft een Topper!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
13-10-2012 - gerline

Ik vind deze film een dikke 9 waard. Het is een goede film. Emoties vliegen af en aan. De film is spannend en zit goed verhaal in. Met mooie momenten van vriendschap, wat hard nodig is! Mooi om te zien waar de SEALs mee te maken krijgen en hoe en wat met welk materiaal. De film werd mooi gefilmd! Het zag er allemaal zo echt uit ook mooi vanuit een soldaat naar de werkelijkheid 'ficitie' te kijken. Daarnaast vind ik het aspect familie en 'home' er prachtig in verweven! Een dikke aanrader dus.
eens of oneens?
(0)
(1)
Delen op Facebook
08-10-2012 - Ludo

Leuk om eens een kijkje te nemen bij de Navy Seals 'binnenshuis'. Vechtscènes zijn indrukwekkend maar overdreven, zeker niet realistisch. In een kogelregen raakt slechts een enkeling van de Seals gewond, terwijl de tegenstanders vallen en vliegen...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
27-08-2012 - Nicole

Erg goede film, ontroerend, spannend, goede cast en een goed verhaal. Deze film laat een fractie zien wat een Seal door moet maken om zijn land te dienen. Wat ik er mooi en emotioneel vond is dat deze film opgedragen is aan alle Seals die na de aanslag van Ground Zero 9/11, het ultieme offer hebben gebracht om Amerika veilig te houden! De film werd mooi gefilmd, soms zo mooi dat het wel een documentaire leek in plaats van een speelfilm. Het zag er allemaal zo echt uit, maar dat was denk ik ook de bedoeling en boodschap van deze prachtige film. Het is wel een film voor de echte liefhebber van die soort actie/oorlog-gevechtsfilms. Zelf vond ik deze film een mooie ode aan de mannen/vrouwen van de Seals! Wat mij aan betreft een Topper!!
eens of oneens?
(0)
(2)
Delen op Facebook
26-08-2012 - Lars

Het gaat hier over een groepje Navy seals die na 9 /11 een nieuwe uitdaging tegemoet gaan. Dit keer wordt Amerika weer geteisterd met eventuele aanslagen die voorkomen moet worden. Prima verfilmd.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
25-08-2012 - Rick

Goeie film!! Oke, er mag dan misschien een hoop propaganda in zitten, maar het zit allemaal leuk en goed in elkaar. Even ter info: diepgang matig, verhaal matig. Al met al gewoon een leuke film om onder het motto: 'lekker avondje bankhangen' te bekijken.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
18-08-2012 - Kris

Prachtige actiefilm, die je vanaf de eerste minuut aangrijpt, en je niet meer loslaat. Door de camera vanuit het hoofdpersonage te laten kijken krijg je actie te zien alsof je er middenin zit. Ook de missies en opdrachten spreken tot de verbeelding. Voor de liefhebbers van NAVY seals en actiefilms in het algemeen is dit een film die je moet gezien hebben.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
16-08-2012 - Dankor

Hoo-Yah!! Okay, deze film is eigenlijk niet meer dan een promotie filmpje voor THE US ARMY en inderdaad, het staat bol van patriottisme. En ja, na vrijwel iedere actiescène volgt er een mierzoete scène van kameraadschap en de liefde voor hen die nog thuis zijn. MAAR, wat een vette actiescènes! Wat een vette camerashots! De scènes in "first-person-mode" deden mij af en toe zelfs bijna naar mijn xbox controller grijpen. Echte Navy Seals vertolken de rollen van de eliteclub binnen het Amerikaanse leger. Okay, de acteerprestaties van die gasten zijn dan niet "Hollywoody", maar so what? Actie op en top!
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Roselyn Sanchez, Emilio Rivera
Regie Mike McCoy
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:44:57
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 1850Kbps
Waardering:
Categorie: Actie
Thriller

In Act of Valor zien we echte Navy SEAL's aan het werk in een sterk verhaal over het hedendaagse wereldwijde anti-terrorisme. De film combineert indrukwekkende gevechtsscŤnes, tactiek en pure emotie. Act of Valor is geÔnspireerd op waargebeurde missies. We worden deel van de geheime wereld van de best getrainde gevechtselite. Bij het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekken de SEAL's dat er een terroristische aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. Tijdens de jacht op de potentiŽle daders gaat het Bandito Platoon de hele wereld over. Gedurende hun missie moeten de mannen de balans zien te vinden tussen de verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.