The Pirates! Band of Misfits downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
The Pirates! Band of Misfits
€ 7,99 / 16 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.

The Pirates! Band of Misfits

€ 7,99 / 16 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
28-12-2012 - Walter

Piratenkapitein probeert piraat van het jaar te worden. Koningin Victoria zit hem hierbij echter danig in de weg waardoor hij in allerlei verrassende en leuke situaties terecht komt. Leuke en onderhoudende film met hier en daar verrassende wendingen. Decor en settings zijn prachtig. Boeiend vanaf het begin. Zeker een aanrader en (door de taalgrappen) niet alleen voor kinderen.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
07-11-2012 - Miriam

Omdat wij echte Aardman fans zijn hebben we ook deze film gekeken. Ondanks dat het de Engelse versie is, vonden de kinderen hem ook weer prachtig. Voor volwassenen is hij zowel voor de vormgeving maar ook voor de woordspelingen weer erg goed. Zeker een aanrader.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
24-08-2012 - Rogier

Totaal ander soort film als de doorsnee Pixar / Disneyfilm.<br /> Humor, bijzondere verhaallijn, gewoon erg grappig. Leuk om te zien.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
22-08-2012 - Jordie

Animatiestudio Aardman verwierf bekendheid met zijn klei-animaties. Het meest bekend zijn de Wallace & Gromit-films, waarvan er twee een Oscar wonnen. Na uitstapjes in computeranimatie met Arthur Christmas en Flushed Away zijn ze weer terug op bekend terrein. The Pirates! Band of Misfits, is gebaseerd op de boekenreeks van Gideon Defoe en is hun eerste klei-animatiefilm sinds Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit uit 2005. Voor de liefhebbers van dit genre een aardige film. Ik heb me niet verveeld, maar vond Wallace & Gromit beter.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
19-08-2012 - mario

Ik heb de andere aardman films gezien. De vloek van het weerkonijn en Chicken Run. Ook Flushed away, hun CGI vehicle. Allemaal dik in orde. Deze film was ook in orde, maar kon me net iets minder boeien/bekoren. 'k Weet niet waarom. Het klikte niet. Wat betreft de verhaallijn ook wederom niks aan te merken. Jeugdig feel-good gebeuren, overgoten met een anachronistisch sausje. Kort door de bocht, voor liefhebbers van claymotion, meer van dit. Voor een middagje kinderplezier, niet laten. Veel kijkgenot, zelfs al is deze bespreking weinig vertellend over de film zelf, maar ik wil geen spoilers geven. Maar Dodo's lusten blijkbaar zoute koekjes.
eens of oneens?
(0)
(0)
Regie Peter Lord
Stemmen Hugh Grant, Salma Hayek, Martin Freeman
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:24:26
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 4000Kbps
Waardering:
Categorie: Animatie
Avontuur
Familie
ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Een niet al te succesvolle, chaotische en bebaarde piraten-kapitein (Hugh Grant) moet samen met zijn crew hun grote droom waar maken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs; 'Piraat van het Jaar'. Tussen de hevige strijd en het grote avontuur door ontmoeten de piraten onder andere de bekende Charles Darwin en een pratende chimpansee.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
Ronal the BarbarianDe Zwanenprinses: Er Was Eens een Koninklijke Familie