The Pirates! Band of Misfits online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
The Pirates! Band of Misfits

The Pirates! Band of Misfits

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
07-08-2015 - Sven

De kids hebben er van genoten
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
28-12-2012 - Walter

Piratenkapitein probeert piraat van het jaar te worden. Koningin Victoria zit hem hierbij echter danig in de weg waardoor hij in allerlei verrassende en leuke situaties terecht komt. Leuke en onderhoudende film met hier en daar verrassende wendingen. Decor en settings zijn prachtig. Boeiend vanaf het begin. Zeker een aanrader en (door de taalgrappen) niet alleen voor kinderen.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
07-11-2012 - Miriam

Omdat wij echte Aardman fans zijn hebben we ook deze film gekeken. Ondanks dat het de Engelse versie is, vonden de kinderen hem ook weer prachtig. Voor volwassenen is hij zowel voor de vormgeving maar ook voor de woordspelingen weer erg goed. Zeker een aanrader.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
24-08-2012 - Rogier

Totaal ander soort film als de doorsnee Pixar / Disneyfilm. Humor, bijzondere verhaallijn, gewoon erg grappig. Leuk om te zien.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
22-08-2012 - Jordie

Animatiestudio Aardman verwierf bekendheid met zijn klei-animaties. Het meest bekend zijn de Wallace & Gromit-films, waarvan er twee een Oscar wonnen. Na uitstapjes in computeranimatie met Arthur Christmas en Flushed Away zijn ze weer terug op bekend terrein. The Pirates! Band of Misfits, is gebaseerd op de boekenreeks van Gideon Defoe en is hun eerste klei-animatiefilm sinds Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit uit 2005. Voor de liefhebbers van dit genre een aardige film. Ik heb me niet verveeld, maar vond Wallace & Gromit beter.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
19-08-2012 - mario

Ik heb de andere aardman films gezien. De vloek van het weerkonijn en Chicken Run. Ook Flushed away, hun CGI vehicle. Allemaal dik in orde. Deze film was ook in orde, maar kon me net iets minder boeien/bekoren. 'k Weet niet waarom. Het klikte niet. Wat betreft de verhaallijn ook wederom niks aan te merken. Jeugdig feel-good gebeuren, overgoten met een anachronistisch sausje. Kort door de bocht, voor liefhebbers van claymotion, meer van dit. Voor een middagje kinderplezier, niet laten. Veel kijkgenot, zelfs al is deze bespreking weinig vertellend over de film zelf, maar ik wil geen spoilers geven. Maar Dodo's lusten blijkbaar zoute koekjes.
eens of oneens?
(0)
(0)

Regie Peter Lord
Stemmen Hugh Grant, Salma Hayek, Martin Freeman
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:24:26
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 4000Kbps
Waardering:
Categorie: Animatie
Avontuur
Familie

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. Een niet al te succesvolle, chaotische en bebaarde piraten-kapitein (Hugh Grant) moet samen met zijn crew hun grote droom waar maken, namelijk de bittere rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan om de grote prijs; 'Piraat van het Jaar'. Tussen de hevige strijd en het grote avontuur door ontmoeten de piraten onder andere de bekende Charles Darwin en een pratende chimpansee.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.