One Direction: The Only Way is Up online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
One Direction: The Only Way is Up
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.

One Direction: The Only Way is Up

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
15-02-2013 - Tina

Dit is een fantastische documentaire voor echte One Direction-fans. Het is goed te volgen voor fans die geen Engels kunnen. Er staat namelijk Nederlandse ondertiteling onder het beeld. Het is alleen een beetje aan de korte kant. Het mag dus wel wat langer zijn. Ook de kwaliteit mag hoger zijn. Verder is het echt een aanrader voor de grootste One Direction-fans. Je leert namelijk veel over hun leven als een ster.
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:03:47
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Documentaire
Muziek

Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry deden als individuen auditie voor de Britse X-factor. Op aanraden van jurylid Simon Cowell vormden ze de groep ONE DIRECTION en sindsdien hebben de vijf jonge 'mooi-boys' Groot BrittanniŽ en de Verenigde Staten aan hun voeten liggen. En ook in Nederland en Vlaanderen heeft ONE DIRECTION de harten van veel jonge fans veroverd. De documentaire 'The Only Way Is Up' is een duidelijk overzicht van de roem die de jongens in een hele korte periode hebben weten te vergaren...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.