The Last Supper (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rome, het jaar 67 na Christus. Twee Romeinse soldaten krijgen de opdracht om een beruchte crimineel te bewaken....
The Last Supper

The Last Supper

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 28 min

Rome, het jaar 67 na Christus. Twee Romeinse soldaten krijgen de opdracht om een beruchte crimineel te bewaken. Zijn naam is Simon Petrus en hij komt uit Galilea in Israël. Hij is een apostel en een persoonlijke vriend van Jezus, die ook wel Christus wordt genoemd. Tot de dood veroordeeld laat de oude Petrus zijn leven aan zich voorbij trekken. Het verhaal van een man die begon als eenvoudige visser en uitgroeide tot een van de belangrijkste ÿ guren in het vroege Christendom. Terwijl Petrus zich voorbereid afscheid te nemen van zijn aardse leven, maakt hij diepe indruk op zijn Romeinse bewakers. Wat als het allemaal waar is, wat Petrus vertelt?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Last Supper aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading