Haywire (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De mooie Mallory Kane wordt ingehuurd voor die klussen die overheden niet kunnen goedkeuren en waar staatshoofden liever...
Haywire

Haywire

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

De mooie Mallory Kane wordt ingehuurd voor die klussen die overheden niet kunnen goedkeuren en waar staatshoofden liever niet van op de hoogte zijn. Na een missie om een gijzelaar in Barcelona te redden, wordt ze al snel naar Dublin door gestuurd. Als die operatie verkeerd afloopt blijkt Mallory er in geluisd te zijn. Ze zal al haar vaardigheden en trucs moeten inzetten om terug naar Amerika te kunnen keren en wraak te nemen op degenen die haar verraden hebben. Met Haywire levert regisseur Soderbergh een eigenzinnige actiefilm.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Haywire aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Ilana
Het verhaal begint wat vaag en traag, maar wordt steeds duidelijker. Wat uiteindelijk een goed verhaal blijkt! Gina Carano speelt de hoofdrol als Mallory Kane en dat doet ze zeer goed. Vooral de vechtscènes met haar zijn geweldig. Michael Douglas (rol van Alex Coblenz), Antonio Banderas (Rodrigo) en Ewan McGregor (Kenneth) zijn natuurlijk oude bekenden en spelen goed hun rol, maar Gina Carano speelt toch het meest overtuigend. Je moet er even inkomen, maar je geduld wordt beloond.

Reviews

Shirley
Kane werkt voor de overheid en wordt verraden. Het hele verhaal draait erom wie haar verraden heeft. En elke keer als je denkt dat je het weet, heb je het weer mis. Er spelen veel bekende acteurs in de film en er is actie. Maar eerlijk gezegd mis ik iets. Iets dat je boeit tot op het puntje van je stoel. Ik vind de verhaallijn een beetje mager, ondanks alle bekende acteurs die ze erin gestopt hebben.
Yvonne
Haywire, een leuke film voor een avondje ongecompliceerde actie. De opbouw van de film vond ik leuk. Met de tijd wordt duidelijk hoe de hele situatie is ontstaan waarna het verhaal zijn vervolg neemt. Geen ingewikkeld script, maar onderhoudend genoeg. De hoofdrolspeelster is een mooie dame die zeker weet hoe ze rake klappen uit moet delen. Het eind rondt het verhaal af, maar laat ook mogelijkheden voor een vervolg.
Ludo
Vanaf de eerste beelden sleept deze film je mee. Gina Carano zet hier een mooie prestatie neer. Ook haar vechtscènes komen enorm krachtig over... Nooit gezien dat een vrouw zo overtuigend een pak slaag uitdeelt. Verhaal kent veel wendingen maar het einde is enigszins voorspelbaar. Aanrader.
Peter
Als ik onderstaande recensies had gelezen dan weet ik niet of ik de film wel gekeken zou hebben want het is waar: een filnke cast maar geen supergoed verhaal. De doorlopende muziek die onder de actiescènes zijn gezet werken averechts. De hoofdrolspeelster kende ik nog niet. Mooie meid en erg stoer. Deed het niet slecht. Haar gaan we vaker tegenkomen.
Anoniem
Dus je bent een wereldberoemd regisseur, met de projecten en de top-acteurs voor het uitzoeken. En je hebt een beetje een crush op een free-fight kampioene. Dan maak je dus blijkbaar 'Haywire'. En dan ga je een beetje op je plaat. Want de lat voor de actie-thriller over een opgejaagde geheim agent ligt nogal hoog: er zijn al Jason Bourne films. Er is al een Mission Impossible serie. Angelina Jolie heeft 'Salt' al gemaakt, en die was eigenlijk al niet best. Maar wel beter dan 'Haywire', dat vooral als een haastklus aanvoelt. Verspilling van tijd en talent.
Anoniem
Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan MGregor. Behoorlijke cast, zo niet fantastische cast. Ik ben bang dat ze een flinke geldzak hebben gekregen. Steven Soderbergh probeert een slap aftreksel van Kill Bill te maken. Hij is soms zelfs slaapverwekkend. Ik kan voor deze film mijn handen niet op elkaar krijgen. Teleurstellend product. Ik mag hopen dat ik dit niet meer meemaak met deze grote namen.
Kris
Een voormalig marinier heeft geen andere keuze dan wraak nadat ze op een missie bedrogen wordt door haar opdrachtgever. Spannende film met mooie actiescènes. Het mocht allemaal echter wat vlotter gaan en het einde is ook wat abrupt. Al met al een mooie ontspannende film met wat actie voor een regenachtige avond zoals we er nog mogen verwachten.
Sylvie
Een sterke cast in een vrij neutrale actie/thriller. Het filmen is realistisch en simplistisch gehouden en vaak wat in het duister. Met de technologie van tegenwoordig had het best wat spectaculairder gemogen van mij. De verfilmingen van de achtervolgingen hadden korter gekund, waarbij meer ruimte voor het verhaal vrij zou komen. Het had beter gekund, maar zeker ook veel slechter. De vechtscènes waren heftig en keihard, en komen nog harder aan omdat de rest van de film 'traag' overkomt. Een aardige film, goed verhaal, maar verwacht geen actie alom. De dialogen zijn lekker kort, maar erg simpel. Uiteindelijk toch nog een glimlach aan het einde.
Ach, best leuk gedaan en boeiend genoeg om te blijven kijken.
Anoniem
In de cast wordt hoofdrolspeelster Gina Carano niet genoemd. Een rol op haar lijf geschreven. Voormalig kampioene Mixed Martial Arts en bloedmooi. Ook een rol weggelegd voor Ewan McGregor. Een behoorlijke cast alles met elkaar, maar een film die struikelt over z'n eigen snelheid en verhaal. Er had veel meer uitgehaald kunnen worden en het einde is wat afgeraffeld en misschien wel rijp voor een vervolg. Op één of andere manier wist te film door z'n snelle verhaal niet echt te boeien. Wel super vechtscènes.
Harry
Supercast, leuk verhaal en de nodige spanning en actie erin..... wouw, moet een goeie film zijn??? Nou de film is aardig. Bijna geen muziek in de film is wel even wennen. Het verhaal gaat erg in flashbacks op en neer en weet wel te boeien. Wel goed opletten wie de bad guy en the good guy is. De actiescènes zijn erg realistisch, soms wel een beetje amateuristisch... En er komt zeker een vervolg... hoe kan het ook anders. Wel de moeite van het kijken waard met een leuke, pittige dame in de hoofdrol.
loading