Black Gold downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Black Gold
€ 2,99 / 6 Moviepoints
€ 8,99 / 18 Moviepoints
€ 8,99 / 18 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Black Gold

€ 2,99 / 6 Moviepoints
€ 8,99 / 18 Moviepoints
€ 8,99 / 18 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
20-08-2012 - Lars

Deze film gaat over de ontdekking van de olie in Arabië. Aan de ene kant heb je een sjeik die wil kiezen voor de olie en het geld en aan de andere kant een Sjeik die geen buitenlanders wil toe laten en om in de olie te onderhandelen en het gewoon bij het ouderwetse wil houden. De zoon van 'beide' Sjeiks moet een keuze hierin maken en dit pakt op een verrassende wijze uit.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
17-08-2012 - Alexander

De Franse regisseur Jean-Jacques Annaud, bekend van onder meer 'The Name Of The Rose', levert met 'Black Gold' opnieuw een meesterwerk af. In deze zeer sfeervolle, avontuurlijke en bijzonder kleurrijke co-productie van Frankrijk, Italië, Tunesië en Qatar wordt een erg meeslepend en mooi verhaal verteld. Twee uur lang zit je als het ware aan het beeldscherm gekluisterd. De locaties en de decors zijn werkelijk prachtig, de rekwisieten en de kostuums zien er erg goed uit, de filmmuziek is bijzonder knap, de dialogen zijn uitstekend, de massascènes zien er subliem uit, het scenario is geslaagd, het camerawerk is zeer effectief en er wordt overtuigend geacteerd. Deze film kan probleemloos naast de prent 'Lawrence of Arabia' (1962) staan. Aanrader van formaat !
eens of oneens?
(1)
(0)
Cast Antonio Banderas, Freida Pinto, Tahar Rahim
Regie Jean-Jacques Annaud
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 02:05:07
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Drama
ArabiŽ in de jaren 30. De tijd van een ontdekking die de hele wereld zal veranderen; het zwarte goud, olie. De jonge Arabische prins Auda is getrouwd met de beeldschone Leyla en raakt verwikkeld in een strijd tussen twee rivaliserende Emirs. De een is zijn conservatieve vader Amar en de ander zijn moderne, liberale schoonvader Nesib. Het pact tussen de Emirs over het niemandsland 'De Gouden Gordel' wordt geschonden, nadat Nesib het land gebruikt voor olie-exploitatie aan een Amerikaanse bedrijf. Auda komt voor een keuze te staan waarbij hij moet kiezen tussen zijn afkomst of zijn toekomst.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
The Wolf of Wall StreetThe Sandhamn Murders 1.01La Belle et la BÍteBelle en het BeestThe SilenceThe Fall 1.01The Fall 1.02The Sandhamn Murders 3.03TracksDivorce 2.01