Allez Eddy online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Allez Eddy
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Allez Eddy

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
17-07-2012 - Alexander

'Allez Eddy' is het speelfilmdebuut van Gert Embrechts. Het is een erg onschuldige, vrij leuke, ietwat ouderwetse jeugdfilm over een jongetje die tegen de zin van zijn vader deelneemt aan een wielerwedstrijd en over de opkomst van het fenomeen 'supermarkt'. De film heeft soms een ietwat onwerkelijke, bijna sprookjesachtige sfeer. Barbara Sarafian overtuigt als 'moeder Angel', maar de show wordt gestolen door Peter van den Begin als 'vader André' en door Els Dottermans als de immer optimistische 'tante Marjet'. De hoofdrol, die van Freddy, wordt gespeeld door Jelte Blommaert, maar ik vind zijn prestatie nogal oppervlakkig. Ik vind de keuze van deze jonge acteur voor de hoofdrol niet helemaal geslaagd. Al bij al is deze prent leuk om te zien, zeker wanneer je een wielrennerfanaat bent en wanneer je in een nostalgische bui bent...
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Peter Van den Begin, Barbara Sarafian, Jelte Blommaert
Regie Gert Embrechts
Taal Nederlands
Speelduur 01:35:52
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie
Familie
Kinderfilm

Het verhaal van 'Allez Eddy' speelt zich af in 1975, het tijdperk dat elke jongen Eddy Merckx wou worden. Ook Freddy, het elfjarige wielertalentje en zoon van slager André. André heeft echter andere zorgen aan het hoofd want de eerste supermarkt opent binnenkort zijn deuren in het dorp, een zaak die een bedreiging vormt voor de beenhouwerij. Maar Freddy denkt er anders over want ter gelegenheid van de opening organiseert de supermarkt een wielerwedstrijd. De winnaar van die wedstrijd mag Eddy Merckx ontmoeten. Freddy schrijft zich stiekem in...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.