Brake online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Brake
| Meer

Brake

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
19-08-2012 - Kris

Spannende film die je van het begin vastneemt en je meesleept tot het bittere einde. Het feit dat het zich grotendeels afspeelt in de koffer van een auto doet weinig af aan de verhaallijn. Heel mooi acteertalent, met een pluim voor de hoofdrolspeler. Een aanrader.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-08-2012 - Tommy

Je moet er even inkomen, maar dan is het echt een aanrader. Zeer spannend en je moet er ook zeker bij nadenken. Soms denk je dat het voorspelbaar is, echter pas bij de aftiteling weet je hoe het echt zit. Zeer goed gespeeld door de acteurs. Ondanks dat het hele verhaal in een zeer kleine ruimte afspeelt gaat dit absoluut niet irriteren. Kortom: aanrader. Erg spannend tot het laatste moment. Zeker een aanrader voor wie van spannende films houd.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
31-07-2012 - Bert

Zeker de moeite waard. Van begin tot het eind onderhoudend en spannend. Verhaal zit goed in elkaar. Het einde is verrassend maar komt wel opeens uit de lucht vallen alsof de film snel is afgemaakt. Goed acteerwerk.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
24-07-2012 - Jordie

Aardige film, maar niet meer dan dat. Een matige variant op de film 'Buried', met een beetje een vage twist aan het einde van de film. Voelde een beetje als het afraffelen van een film waar het plot sowieso niet erg overtuigend was. Zeker goed weg te kijken en Stephen Dorff was als hoofdpersonage best overtuigend, maar daar hield het ook wel een beetje mee op.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
21-07-2012 - Daphne

Wauw, deze film moet je echt kijken! Normaal houd ik niet zo van films die zich af spelen in één en dezelfde ruimte, deze film is echter een uitzondering. Van de eerste tot de laatste minuut blijf je geboeid. Buitengewoon steengoed geacteerd en zeer spannend. Het einde verklap ik niets over, behalve dat ik het verrassend goed bedacht vind. Een dikke 9 en een absolute aanrader deze film!
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
20-07-2012 - Nicole

Jeremy Reins (Stephen Dorff) zet in deze film echt een hele goede rol neer. Wauw, dit is nog eens een goede film, hij speelde zich maar af in een hele kleine ruimte, maar de film is toch heel groots van opzet. Waanzinnig goed en spannend verhaal, de film Brake houdt je van het begin tot het einde in spanning, je weet echt totaal niet wat er gaat gebeuren. Door de perfecte acteerprestatie van Stephen Dorff wordt de film ook naar een hoger niveau gebracht. Ik vond het echt een supergoede film, met onverwachte wendingen. Ik ga alleen verder qua inhoud niks verklappen, want dan verraad je de hele clou van de film, zou ook zeker niet de trailer bekijken. Ik kan hem ook zeker aanraden, voor mij echt een topper!!!
eens of oneens?
(2)
(1)
Delen op Facebook
18-07-2012 - Junita

Brake speelt zich af op eenzelfde locatie, maar toch blijft boeien. Het is van begin tot einde spannend met een zeer verrassend einde. De man ligt in een claustrofobisch plastic kist waar hij geconfronteerd wordt met een timer. Elke keer is de verrassing wat er gebeurt nadat de timer op nul komt te staan..
eens of oneens?
(2)
(0)

Cast Stephen Dorff, Tom Berenger, Chyler Leigh
Regie Gabe Torres
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:27:26
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000Kbps
Waardering:
Categorie: Actie
Thriller

Jeremy Reins (Stephen Dorff) is een agent van de geheime dienst die gevangen wordt gehouden in de kofferbak van een auto door een terroristische organisatie. Hij ondergaat zowel mentaal als fysiek immense martelingen wanneer de terroristen informatie los proberen te krijgen voor hun sinistere plan.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.