Playback (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een groep middelbare scholieren bestudeert de geschiedenis van hun stad. Tijdens hun onderzoek laten ze per ongeluk een...
Playback

Playback

Horror Thriller
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 34 min

Een groep middelbare scholieren bestudeert de geschiedenis van hun stad. Tijdens hun onderzoek laten ze per ongeluk een kwade entiteit vrij, die hen in zijn macht probeert te krijgen. De geest heeft één speciale ziel op het oog en zet alles op alles om de diepste en meest duistere geheimen van het stadje wereldkundig te maken. Geheimen die beter in de vergetelheid hadden kunnen blijven...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Playback aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sarah
Deze film is zeker niet saai of langdradig. Dit soort films vind ik juist leuk om naar te kijken. Spanning is er zeker genoeg en al de puzzelstukjes vallen geleidelijk aan in elkaar. Heb echt van deze film genoten en goed kunnen mee volgen. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak op gebied van films, maar deze film krijgt van mij toch een 9. Ik zou zeggen, zeker aan te raden.

Reviews

jill
Vond hem wel een beetje te overdreven!!
Ranjana
Veel bloed in deze film. Dat is jammer, ze hadden er beter wat meer spanning in moeten doen. Het verhaal is wel goed, maar niet spannend genoeg. Mijn aandacht verslapte regelmatig. De naam Christian Slater doet meer verwachten, maar hij speelt slechts een bijrol (helaas). Al met al vind ik het geen goede film. Alleen het verhaal is goed, voor de rest vind ik het matig. Wel jammer!
Peter
De film was een mengeling van Halloween en The Ring, maar dan anders. Een beetje voorspelbaar, maar goed gemaakte film met een paar mooie schrikbeelden. Het horrorgehalte is soms steengoed en soms weer wat minder. Goorheid is aanwezig, zelfs ik moest soms wegkijken.
Truus
Echt weer een simpele horror wat allemaal zo voorspelbaar wordt. Trouwens, Christian Slater heeft een rol in deze film die totaal niet bij hem past. De film heeft een beetje iets weg van The Ring. Verder goed camerawerk en goede special en visual effects. Wel voorspelbaar, ik vond het niet de beste horror die ik gezien heb, maar toch boeiend en spannend. Gedurende de film vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Maar dan heb je het ook gehad.
Hendrik
De film zit raar ineen, en toch spreekt hij aan. Een aantal keer laat 'Playback' je goed verschieten. De acteurs zijn niet de beste, maar zetten toch een goede prestatie neer. Alsook de verhaallijn is niet altijd even goed (soms een beetje voorspelbaar). Toch durf ik deze film aan te raden. De film gaat in essentie over hoe je slachtoffer kan worden van je eigen passie en gedrevenheid.
Anoniem
Redelijke griezelfilm. Prima geschikt voor deze regenachtige, 'zomerse' vrijdagavond. Redelijk acteerwerk van onze hoofdrolspelers. Christian Slater in de rol van perverse politie agent, mag wat mij betreft weer een middelmatige film aan zijn lijstje toevoegen. Het verhaal is op zich eigenlijk nog niet eens zo slecht, al kent de film zeker net zo veel goede als slechte momenten. De visual / special effects zijn ook niet direct slecht te noemen, maar zoals eigenlijk alles aan deze film: toch 'net niet'. Geen aanrader, maar ook geen 'complete waste of time'. Smaken verschillen, dus oordeel zelf....
Nicole
De waardering voor deze film staat op twee sterren, persoonlijk vind ik deze horror meer sterren waard. Dit is echt het soort horror waar ik van houd. Goed verhaal, perfecte cast, goed camerawerk en goede special en visual effects. Ik vond de film erg spannend, wel ietwat voorspelbaar, maar niet te min heb ik me goed geamuseerd. Ik vond het niet de beste horror die ik gezien heb (komt ook omdat ik een echte horror-fan ben), maar toch boeiend en spannend. Gedurende de film vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Kijk en oordeel zelf!!
loading