Playback online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Playback
| Meer

Playback

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
25-08-2012 - jill

Vond hem wel een beetje te overdreven!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
16-08-2012 - Ranjana

Veel bloed in deze film. Dat is jammer, ze hadden er beter wat meer spanning in moeten doen. Het verhaal is wel goed, maar niet spannend genoeg. Mijn aandacht verslapte regelmatig. De naam Christian Slater doet meer verwachten, maar hij speelt slechts een bijrol (helaas). Al met al vind ik het geen goede film. Alleen het verhaal is goed, voor de rest vind ik het matig. Wel jammer!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-08-2012 - Peter

De film was een mengeling van Halloween en The Ring, maar dan anders. Een beetje voorspelbaar, maar goed gemaakte film met een paar mooie schrikbeelden. Het horrorgehalte is soms steengoed en soms weer wat minder. Goorheid is aanwezig, zelfs ik moest soms wegkijken.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
25-07-2012 - Sarah

Deze film is zeker niet saai of langdradig. Dit soort films vind ik juist leuk om naar te kijken. Spanning is er zeker genoeg en al de puzzelstukjes vallen geleidelijk aan in elkaar. Heb echt van deze film genoten en goed kunnen mee volgen. Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak op gebied van films, maar deze film krijgt van mij toch een 9. Ik zou zeggen, zeker aan te raden.
eens of oneens?
(0)
(1)
Delen op Facebook
22-07-2012 - Truus

Echt weer een simpele horror wat allemaal zo voorspelbaar wordt. Trouwens, Christian Slater heeft een rol in deze film die totaal niet bij hem past. De film heeft een beetje iets weg van The Ring. Verder goed camerawerk en goede special en visual effects. Wel voorspelbaar, ik vond het niet de beste horror die ik gezien heb, maar toch boeiend en spannend. Gedurende de film vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Maar dan heb je het ook gehad.
eens of oneens?
(0)
(1)
Delen op Facebook
21-07-2012 - Hendrik

De film zit raar ineen, en toch spreekt hij aan. Een aantal keer laat 'Playback' je goed verschieten. De acteurs zijn niet de beste, maar zetten toch een goede prestatie neer. Alsook de verhaallijn is niet altijd even goed (soms een beetje voorspelbaar). Toch durf ik deze film aan te raden. De film gaat in essentie over hoe je slachtoffer kan worden van je eigen passie en gedrevenheid.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
20-07-2012 - Dankor

Redelijke griezelfilm. Prima geschikt voor deze regenachtige, 'zomerse' vrijdagavond. Redelijk acteerwerk van onze hoofdrolspelers. Christian Slater in de rol van perverse politie agent, mag wat mij betreft weer een middelmatige film aan zijn lijstje toevoegen. Het verhaal is op zich eigenlijk nog niet eens zo slecht, al kent de film zeker net zo veel goede als slechte momenten. De visual / special effects zijn ook niet direct slecht te noemen, maar zoals eigenlijk alles aan deze film: toch 'net niet'. Geen aanrader, maar ook geen 'complete waste of time'. Smaken verschillen, dus oordeel zelf....
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
17-07-2012 - Nicole

De waardering voor deze film staat op twee sterren, persoonlijk vind ik deze horror meer sterren waard. Dit is echt het soort horror waar ik van houd. Goed verhaal, perfecte cast, goed camerawerk en goede special en visual effects. Ik vond de film erg spannend, wel ietwat voorspelbaar, maar niet te min heb ik me goed geamuseerd. Ik vond het niet de beste horror die ik gezien heb (komt ook omdat ik een echte horror-fan ben), maar toch boeiend en spannend. Gedurende de film vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Kijk en oordeel zelf!!
eens of oneens?
(1)
(1)

Cast Christian Slater, Toby Hemingway, Jennifer Missoni
Regie Michael A. Nickles
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:34:22
Jaar 2012
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Horror
Thriller

Een groep middelbare scholieren bestudeert de geschiedenis van hun stad. Tijdens hun onderzoek laten ze per ongeluk een kwade entiteit vrij, die hen in zijn macht probeert te krijgen. De geest heeft één speciale ziel op het oog en zet alles op alles om de diepste en meest duistere geheimen van het stadje wereldkundig te maken. Geheimen die beter in de vergetelheid hadden kunnen blijven...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.