Serious Moonlight (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Meg Ryan schittert in een romantische komedie met een duister randje! Louise is al meer dan tien jaar getrouwd...
Serious Moonlight

Serious Moonlight

Komedie Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 21 min

Meg Ryan schittert in een romantische komedie met een duister randje! Louise is al meer dan tien jaar getrouwd met Ian. Wanneer ze toevallig ontdekt dat hij haar wil verlaten voor een jongere vrouw, flipt ze! Ze bindt Ian vast en dwingt hem tot een goed gesprek over hun huwelijk. De situatie wordt ingewikkelder wanneer Ian's ongeduldige minnares Sara ineens opduikt. Maar de zaak loopt pas echt uit de hand wanneer het kibbelende trio overvallen wordt door een inbreker...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Serious Moonlight aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Titia
Typische romantische komedie. Een leuk verhaal met grappige wendingen en een onverwacht einde!

Reviews

Anoniem
De trailer is mooier en pakkender dan de film zelf. Al is het op bepaalde momenten ook wel weer erg grappig, hoe bedenken mensen deze lijnen van verhalen toch! Jammer te zien dat de 'natuurlijk' Meg Ryan ook gevallen is voor de medische cosmetica!! Een leuke en grappige film met als lijn dat echte liefde overwint. Helaas wel wat traag en minder goed dan andere MEG films!
Ries
Wat een saaie, trage film. Op zich is het verhaal wel grappig. Een vrouw die haar man vastbindt en gevangen houdt omdat hij vreemd gaat. Hij wil haar zelfs verlaten. Maar al snel boeit deze film op een of andere manier niet meer. Jammer, de trailer is geweldig. Maar dan heb je ook gelijk alle leuke stukjes gezien.
Anoniem
Wij vonden de film een beetje tegenvallen. De trailer zag er beter uit dan de film zelf. Wij vonden de film erg saai met een saaier einde. Meg Ryan zit in haar achtbaan naar beneden en is schijnbaar aan het eind van haar carrière. Conclusie: Saaie film en niet de moeite waard.
Caroline
Een aardige film met een leuk begin met humor, maar daarna wordt het al snel traag. Lange dialogen versterken in het tweede deel van de film de traagheid. Het eind is voorspelbaar en niet verrassend. Prachtige filmmuziek en wel genoten van het frisse spel van Meg Ryan. Geen hoogstaand acteerwerk; had meer verwacht.
jessica
Een lekkere niet-nadenkfilm. Deze romantische komedie kijkt lekker weg en is een echte vrouwenfilm. Het verhaal is wel heel simpel en speelt zich af op één plek, maar toch zitten er hilarische momenten in. Je zou het eens in het echt moeten proberen. De acteurs zijn ook top! Ik geef deze film een 7
Carmen
Heerlijke film die je toch ook wel een beetje aan het denken zet. Elke vrouw wordt toch gek als haar man haar wil verlaten voor een jongere vrouw, erg goed bedacht om deze gedachten eens te verfilmen. Meg Ryan was erg overtuigend als doorgedraaide vrouw en Timothy Hutton als slachtoffer. Als je van romantische komedies houdt, dan moet je deze ook gezien hebben. Sterk einde, daarom nog een puntje erbij. Een dikke 8 van mij!
Adriaan
Ik moet zeggen, ik vind het een voorbeeld van
relatieproblemen aanpakken. Als men het zo aanpakt dan zouden er heel wat minder echtscheidingen zijn. Het is in mijn ogen prachtig gespeeld door Meg Ryan. Voor mij is deze film een aanrader. Groetjes A.G
loading