The Muppets downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
The Muppets
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

The Muppets

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
26-08-2012 - Guus

Het is een melodramatische, vertrouwde rustige film voor de oudere jongeren onder ons. Wellicht dat er een kleine groep jongeren met een wat hoger intellect de humor kunnen waarderen. Een Cultfilm voor de oldies. Maar toch is 't de moeite waard om hem te kijken.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
24-08-2012 - Rogier

Leuk voor de oudere jongeren onder ons. Feest der herkenning. Ik kan me wel voorstellen dat het voor kinderen wat minder aansprekend is.... dit gezien de huidige tijd van uiterst gelikte animaties. Must see!
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
19-08-2012 - Annieke

Grappige, ietwat chaotische film. Echt iets voor het jongere publiek door de musical-achtige setting. De Muppets zijn nog altijd even aaibaar als jaren geleden. De film vermaakt van begin tot einde!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
27-07-2012 - de

Ik vind het een leuke film, jammer dat ie echt zo musical-achtig is. Er wordt veel in gezongen, beetje te veel. Verder is het een leuk verhaal, ook een beetje zielig. Maar echt een leuke einde en als je van de Muppets houdt valt ie zeker niet tegen.
eens of oneens?
(0)
(0)
Cast Chris Cooper, Amy Adams, Jason Segel
Regie James Bobin
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:38:30
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie
Familie
Kinderfilm
NEDERLANDS ONDERTITELD. Walter is een lieve, lichtjes na´eve twintiger die de kamergenoot en beste vriend is van Gary. Ze zijn allebei fan van The Muppets, al is dat voor Walter een beetje vreemd omdat hij zelf een pop is. Toch is het zijn grootste droom om ooit eens een keertje zijn bekende soortgenoten te ontmoeten. Wanneer de twee vrienden ontdekken dat het Muppet Theater in gevaar is, trekken ze eropuit om Kermit, Miss Piggy en alle anderen weer bij elkaar te brengen om een geweldige show op poten te zetten.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.