The Muppets (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Walter is een lieve, lichtjes naïeve twintiger die de kamergenoot en beste vriend is van Gary....
The Muppets

The Muppets

Komedie Familie Kids
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Walter is een lieve, lichtjes naïeve twintiger die de kamergenoot en beste vriend is van Gary. Ze zijn allebei fan van The Muppets, al is dat voor Walter een beetje vreemd omdat hij zelf een pop is. Toch is het zijn grootste droom om ooit eens een keertje zijn bekende soortgenoten te ontmoeten. Wanneer de twee vrienden ontdekken dat het Muppet Theater in gevaar is, trekken ze eropuit om Kermit, Miss Piggy en alle anderen weer bij elkaar te brengen om een geweldige show op poten te zetten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Muppets aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Rogier
Leuk voor de oudere jongeren onder ons. Feest der herkenning. Ik kan me wel voorstellen dat het voor kinderen wat minder aansprekend is.... dit gezien de huidige tijd van uiterst gelikte animaties. Must see!

Reviews

Guus
Het is een melodramatische, vertrouwde rustige film voor de oudere jongeren onder ons. Wellicht dat er een kleine groep jongeren met een wat hoger intellect de humor kunnen waarderen. Een Cultfilm voor de oldies. Maar toch is 't de moeite waard om hem te kijken.
Anoniem
Grappige, ietwat chaotische film. Echt iets voor het jongere publiek door de musical-achtige setting. De Muppets zijn nog altijd even aaibaar als jaren geleden. De film vermaakt van begin tot einde!
Anoniem
Ik vind het een leuke film, jammer dat ie echt zo musical-achtig is. Er wordt veel in gezongen, beetje te veel. Verder is het een leuk verhaal, ook een beetje zielig. Maar echt een leuke einde en als je van de Muppets houdt valt ie zeker niet tegen.
loading