Coming Home downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Coming Home
€ 2,99 / 6 Moviepoints
€ 5,99 / 12 Moviepoints
€ 5,99 / 12 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Coming Home

€ 2,99 / 6 Moviepoints
€ 5,99 / 12 Moviepoints
€ 5,99 / 12 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
03-10-2012 - Suzan

Erg mooie, leuke film! Vond het een zeer mooi verhaal. Wel beetje voorspelbaar, maar voor echte paardengekken zoals ik geweldig!!!
eens of oneens?
(2)
(0)
Cast Marianne Mel°y, Julie Nordhuus, Marthe Vonheim
Regie Anders Overgaard
Taal Noors
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:19:11
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Familie
Avontuur
Na net met haar ouders verhuisd te zijn naar een kleine boerderij in Nordland op het platteland van Noorwegen, haat de 15-jarige modeblogster Ida elke seconde van haar leven. Door haar moeder gedwongen om de lokale bevolking te ontmoeten, beseft Ida welke wanverhouding zij met haar nieuwe omgeving werkelijk heeft. Ida besluit weg te lopen, maar de zaken lopen niet zoals ze gepland heeft en op haar weg terug naar het dorp ontmoet zij een paard dat luistert naar de naam Kehilan...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
Against the WildA Horse for SummerVirginias RunMoondance AlexanderRadeloosRazendDe Kinderen van Mijn Zus Beginnen een HotelDe Dolle Tweeling 02Princess and the PonyHeidi