De Kleine Maanbeer & Prinses Lillifee (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. LET OP 2 FILMS! De Kleine Maanbeer: Paniek in het bos! Een piloot keek niet goed uit en is...
De Kleine Maanbeer & Prinses Lillifee

De Kleine Maanbeer & Prinses Lillifee

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 2 u 13 min

LET OP 2 FILMS! De Kleine Maanbeer: Paniek in het bos! Een piloot keek niet goed uit en is met zijn vliegtuig tegen de maan gebotst. De maan viel uit de hemel en nu is het pikkedonker in het bos. De dieren zijn bang, struikelen over elkaar heen en weten zich geen raad. Gelukkig heeft de Kleine Maanbeer de maan gevonden. Maar hoe krijgen ze hem weer boven? Samen met zijn vriendjes, de kikker, das, eend en lieveheersbeestje, bedenkt de Kleine Maanbeer een plan om de maan weer terug in de lucht te krijgen. Maar dan hebben ze wel de hulp nodig van de zonnevogel en die is plotseling verdwenen... Voor de Kleine Maanbeer en zijn vriendjes begint een spannend avontuur! --Prinses Lillifee: In het roze koninkrijk Pinkovia regeert Prinses Lillifee met magische hand. Iedereen is dol op Lillifee. Overal waar Lillifee komt laat ze een magisch roze spoor achter van glinsterende vlinders en fonkelende sterren. Lillifee ontdekt al gauw dat niet iedereen in Pinkovia gelukkig is. De bewoners klagen over de vijandigheid tussen de feeën Flicker en Mistral. Zelfs Pupsi het varken kan niets goed doen. Als er niet snel iets verandert, zullen de bewoners van Pinkovia het land verlaten. Prinses Lillifee heeft een geweldig idee. Ze roept de hulp in van haar vriendjes!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Kleine Maanbeer & Prinses Lillifee aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading