Detective Dee (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer een reeks van mysterieuze moorden de inhuldiging van China haar eerste keizerin lijkt te gaan verstoren moet...
Detective Dee

Detective Dee

Actie
Taal: Chinees Jaar: 2010 Duur: 1 u 59 min

Wanneer een reeks van mysterieuze moorden de inhuldiging van China haar eerste keizerin lijkt te gaan verstoren moet Detective Dee, de bekende detective en Kung Fu meester (Andy Lau), het enigma van de 'Phantom Flame' oplossen. In zijn zoektocht moet hij door heel China reizen en zal hij zijn inzicht en ongeëvenaarde martial arts gebruiken om nog meer moorden en bloedvergieten te voorkomen. Dit wordt een race tegen de klok als blijkt dat er sprake is van een veel groter complot dan hij voor mogelijk had gehouden. Detective Dee werd genomineerd voor 13 Hong Kong Awards en wist er 6 binnen te slepen voor o.a. Beste film, Beste visuele effecten en Beste regisseur. Daarnaast wordt Andy Lau geroemd voor zijn ongelofelijke acteerprestatie en de beheersing van de vechtkunst. Met de adembenemende martial arts scenes en de meeslepende verhaallijn is dit een film die niet gemist mag worden!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Detective Dee aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Louis
Altijd weer lekker om dergelijke films te zien. Keurig verzorgde decors, mooie actiescènes (natuurlijk op zijn oosters, dus onwaarschijnlijke bewegingen en sprongen). De acteurs doen hun kunstje met verve en een boeiend verhaal over de Chineese Sherlock Holmes. Of te wel: kleine 2 uur vermaak.
loading