Detective Dee downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Detective Dee
€ 9,99 / 20 Moviepoints
€ 9,99 / 20 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Detective Dee

€ 9,99 / 20 Moviepoints
€ 9,99 / 20 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
13-06-2012 - Louis

Altijd weer lekker om dergelijke films te zien. Keurig verzorgde decors, mooie actiescènes (natuurlijk op zijn oosters, dus onwaarschijnlijke bewegingen en sprongen). De acteurs doen hun kunstje met verve en een boeiend verhaal over de Chineese Sherlock Holmes. Of te wel: kleine 2 uur vermaak.
eens of oneens?
(1)
(0)
Cast Andy Lau, Tony Leung Ka Fai, Chao Deng
Regie Hark Tsui
Taal Chinees
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:58:30
Jaar 2010
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Actie
Wanneer een reeks van mysterieuze moorden de inhuldiging van China haar eerste keizerin lijkt te gaan verstoren moet Detective Dee, de bekende detective en Kung Fu meester (Andy Lau), het enigma van de 'Phantom Flame' oplossen. In zijn zoektocht moet hij door heel China reizen en zal hij zijn inzicht en ongeėvenaarde martial arts gebruiken om nog meer moorden en bloedvergieten te voorkomen. Dit wordt een race tegen de klok als blijkt dat er sprake is van een veel groter complot dan hij voor mogelijk had gehouden. Detective Dee werd genomineerd voor 13 Hong Kong Awards en wist er 6 binnen te slepen voor o.a. Beste film, Beste visuele effecten en Beste regisseur. Daarnaast wordt Andy Lau geroemd voor zijn ongelofelijke acteerprestatie en de beheersing van de vechtkunst. Met de adembenemende martial arts scenes en de meeslepende verhaallijn is dit een film die niet gemist mag worden!

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
Paladin, Dawn of the DragonslayerOut of the FurnaceKenau