The Inbetweeners (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van...
The Inbetweeners

The Inbetweeners

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 33 min

Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van Engeland. Als hun school is afgerond en een van de jongens wordt gedumpt door zijn vriendinnetje, besluiten de jongemannen op vakantie te gaan naar Kreta. Het zal een zoektocht naar zon, zee, drank, vrouwen en seks worden. De zoektocht loopt echter niet van een leien dakje...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Inbetweeners aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jo
Simpele opzet en humor. Wanneer je dit voor lief neemt een erg leuke film. Wellicht ook herkenbare momenten in ervaring met jongerenvakanties.

Reviews

Anoniem
Grotendeels flauwe grappen, maar toch is het een Feelgood-movie die lekker wegkijkt, ondanks het voorspelbare einde.
Rob
Zeer leuke en grappige film. Vond de film verrassend goed. In eerste instantie twijfelde ik of de film wel leuk zou zijn, omdat de serie soms nogal matig en eentonig was. Vind de film de film grappiger, verrassender en leuker dan serie. Kortom, voor mij is het echt een aanrader!
Anoniem
Redelijk leuke komedie, een aantal keren toch gelachen en de rest van de film met een glimlach gekeken. De meeste grappen waren wel voorspelbaar en plat, maar op zijn tijd kwam er een beter doordachte grap tussendoor. Al met al een leuke film om een avondje met vrienden mee te vullen.
loading