The Inbetweeners downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
The Inbetweeners
€ 2,99 / 6 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

The Inbetweeners

€ 2,99 / 6 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
07-11-2012 - Jo

Simpele opzet en humor. Wanneer je dit voor lief neemt een erg leuke film. Wellicht ook herkenbare momenten in ervaring met jongerenvakanties.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
30-08-2012 - Rob

Zeer leuke en grappige film. Vond de film verrassend goed. In eerste instantie twijfelde ik of de film wel leuk zou zijn, omdat de serie soms nogal matig en eentonig was. Vind de film de film grappiger, verrassender en leuker dan serie. Kortom, voor mij is het echt een aanrader!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
17-06-2012 - Roy

Redelijk leuke komedie, een aantal keren toch gelachen en de rest van de film met een glimlach gekeken. De meeste grappen waren wel voorspelbaar en plat, maar op zijn tijd kwam er een beter doordachte grap tussendoor. Al met al een leuke film om een avondje met vrienden mee te vullen.
eens of oneens?
(0)
(0)
Cast Blake Harrison, Simon Bird, James Buckley
Regie Ben Palmer
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:33:13
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie
Will, Neil, Simon en Jay zijn vier onrustige en onaantrekkelijke achttienjarige jongens uit het zuiden van Engeland. Als hun school is afgerond en een van de jongens wordt gedumpt door zijn vriendinnetje, besluiten de jongemannen op vakantie te gaan naar Kreta. Het zal een zoektocht naar zon, zee, drank, vrouwen en seks worden. De zoektocht loopt echter niet van een leien dakje...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
The Wolf of Wall StreetMannenhartenGay Best FriendVampire Academy: Blood SistersWalk of ShameAlpha HouseAlmost MarriedSmoorverliefdWorld's Greatest DadGoddess