Skoonheid online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Skoonheid
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Skoonheid

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
30-07-2012 - Alexander

'Skoonheid' is een gay movie, die mogelijk werd dankzij een samenwerking tussen Zuid-Afrika, Frankrijk en Duitsland. Regisseur Oliver Hermanus heeft een film gemaakt, waarin hij een beeld schetst van de enorme hypocrisie die er in Zuid-Afrika rondom homoseksualiteit heerst en van de sociale druk die ermee gepaard gaat. Het uitkijken van de film was een zware klus voor mij. De beelden kabbelen rustig verder zonder interesse op te wekken. De seksscène en de verkrachtingsscène kunnen deze vreselijke eentonigheid niet doorbreken. Ik vond het tempo tergend traag, het scenario vond ik saai, de acteerprestaties vond ik nogal oppervlakkig. Het was mij onmogelijk veel sympathie te voelen voor het bijzonder hypocriete hoofdpersonage Francois van Heerden (gespeeld door Deon Lotz) met zijn psychopathische neigingen en zijn leugenachtig nepwereldje. De manier waarop de personages uit het verhaal 'samenleven' vond ik om misselijk van te worden. En tot overmaat van ramp blijk ik een vreselijke hekel te hebben aan het Afrikaanse taaltje. Geen aanrader, wat mij betreft en zeker geen vorm van 'Skoonheid'...
eens of oneens?
(0)
(1)

Cast Roeline Daneel, Sue Diepeveen, Charlie Keegan
Regie Oliver Hermanus
Taal Afrikaans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:40:30
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Drama
Filmhuis

Francois van Heerden is in de veertig. Hij is een blanke Afrikaans-sprekende familieman met twee dochters, woonachtig in Bloemfontein. Wanneer hij de 23-jarige jongen Christian, de zoon van een vriend ontmoet raakt Francois geobsedeerd door de jongen.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.