Killer Elite (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Danny is een ex-huurling die serieus in de problemen komt als Hunter, zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in...
Killer Elite

Killer Elite

Thriller Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 52 min

Danny is een ex-huurling die serieus in de problemen komt als Hunter, zijn beste vriend en mentor wordt ontvoerd in opdracht van een Arabische sjeik. Die laatste dwingt Danny een moord te plegen. Doet hij dat niet, dan sterft Hunter een ongetwijfeld pijnlijke en tragische dood.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Killer Elite aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Een prima actiefilm met een goed verhaal. Het mooiste aan deze film is dat het echt gebeurd is. In 1991 publiceerde de ex-SAS Ranulph Fiennes het boek "The Feather man" waarop deze film is gebaseerd! Door dit boek is er veel commotie ontstaan, vooral bij de Britse regering, die zelfs tot op de dag van vandaag alles ontkende, zelf de betrokkenheid van de SAS bij de Oman-oorlog. Dit alles valt onder Brits staatsgeheim. Het lot van Danny Bryce e.a. blijft onbekend en geheim! Verder valt er qua film niet veel te schrijven, alleen dat Jason Statham (als Danny) er bovenuit springt en zoals vanouds een goede rol neerzet, en de actiescènes zijn ook zoals we van hem gewend zijn. Wat ik bijzonder vond is de keuze acteurs bij elkaar in deze film: Clive Owen (als Spike), Robert de Niro (als Hunter), Jason Statham (als Danny Bryce) en Dominic Purcell (als Davies), de eerste drie acteurs zullen de film liefhebbers wel kennen, Dominic Purcell is vooral bekend van de serie 'Prison Break' en de film Escape! Persoonlijk vond ik deze film goed, mooie actiescènes! Verder ben ik het wel eens met de vorige viewers! Ik vond hem top!

Reviews

Anoniem
'Statham rules'. Ik blijf het een heerlijke acteur vinden om te zien spelen. In zijn genre: actie! Ik las in een andere review hier dat het over de top is maar dat vind ik niet. Crank 2 is over de top. De Niro bescheiden rol. Clive Owen speelt ook heel goed. Duurt zeker niet te lang. Gewoon topfilm op gebied van actie.
da
Als je eerst de reviews ziet en nog niet naar de preview gekeken hebt zou ik dit ook niet doen. Verraadt te veel van het verhaal. Aangezien het gebaseerd is op 'echt gebeurd' zijn er dus mensen die een leven hebben zoals in een actiefilm. Dit maakt de film extra bijzonder.
Harry
Wederom een spannende actiefilm. Aardig verhaal, meer dan wat je gewend bent van Statham. Leuke is dat het ook een waargebeurd verhaal is en dat Robert de Niro qua acteur ook wel iets toevoegt. In ieder geval zijn reputatie en die is erg goed. Gave actie en een mooie vrouw erbij is toch een leuk avondje film kijken. Gewoon kijken dus!
Anoniem
Jason Statham staat normaal gesproken garant voor actie en ook in deze film doet hij weer gewoon zijn ding. Hier en daar ietwat over-the-top, maar ook dat kennen we inmiddels van Statham. Lekker overdreven stunts en idem übercoole one-liners. Robert de Niro doet zelfs ook nog een paar minuutjes mee in deze film. Al voegt hij verder weinig bijzonders toe. Hetzelfde geldt ook wel voor Clive Owen (met snor!). Qua verhaal stelt het eigenlijk ook (weer) niet veel voor, al is het deze keer blijkbaar wel gebaseerd op ware feiten. 'The Killer Elite': een vermakelijk actie-filmpje die zeker goed te kijken is, maar die zeker niet tot de 'Elite' van zijn genre hoort...
Anoniem
Prima actiefilm van Jason Statham. Het gaat over een groep huurmoordenaars die in eerste instantie ingezet worden om bepaalde mensen weg te ruimen. Vervolgens is Danny (Statham) er klaar mee en wil eruit stappen. Natuurlijk is dat te mooi om waar te zijn en kidnappen ze Hunter (de Niro) om Danny onder druk te zetten voor een allerlaatste klus. Vermakelijke actiefilm die wel blijft boeien.
Ronnie
Film gehuurd met het idee om een lekkere actiefilm te kijken waarbij je niet teveel hoeft na te denken. Als je van The Transporter houdt is dit een aanrader voor je. Jason Statham is weer goed op dreef. Ook Robert de Niro speelt goed (hij wordt alleen wel erg oud vind ik). Al met al een goede actiefilm.
Paul
Goede acteurs die een leuke poging doen om een verhaal te maken van een vrij simpele opdracht. Niet heel erg veel actie, maar toch leuk om even te kijken. Alhoewel, 'even' is niet het juiste woord. De film duurt net even te lang. Toch een voldoende.
Anoniem
De cast is toch een wat merkwaardige combinatie. En vreemd genoeg is het ex-schoonspringer Statham die de film de moeite waard maakt. Het verhaal is ietwat voorspelbaar, maar dit wordt wel goedgemaakt door acteerwerk, actie en vooral de mooie locaties.
Ronnie
Voor een spannende filmavond besloten we Killer Elite te huren en dat pakte erg goed uit. Ik vond de film spannend, actie en raadsels. Ook erg goede cast. Deze actiefilm is gewoon erg goed en de acteurs ook.
loading