Born to Race online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Born to Race
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Born to Race

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
20-07-2012 - Floortje

Wij houden erg van snelheid en alles wat met automotive te maken heeft. De film was wel een beetje voorspelbaar maar evengoed een film om lekker weg te kijken en wat mooie auto's en races voorbij te zien komen. Wat ikzelf supergaaf vind is dat er in Amerika gewoon een Dragrace school is. Indrukwekkend ook dat die beschikt over een eigen dragstrip. Wel vond ik het wat flauw dat de racers als ze al in deepstage stonden nog naar elkaar zaten te kijken terwijl de boom aftelt. Dat is wel erg ver van de waarheid, maar goed het is film en dat hoort er een beetje bij. Al met al prima wegkijkfilm.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
28-05-2012 - Diana

Voor diegene die van auto's en snelheid houden is dit een leuke film. Hij had wat mij betreft best langer gemogen, zodat de verhaallijn er beter uitkomt. Maar het gaat in deze film toch om de auto en de snelheid, met toch dat beetje spanning.
eens of oneens?
(2)
(0)
Delen op Facebook
06-05-2012 - rene

Waardeloze film
eens of oneens?
(0)
(1)

Cast Joseph Cross, John Pyper-Ferguson, Brando Eaton
Regie Alex Ranarivelo
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:34:37
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Actie

Danny Krueger is een jonge rebelse straatracer die goed op weg is om in de problemen te komen. Na een ongeluk tijdens een illegale straatrace wordt hij naar een klein stadje gestuurd om bij zijn vervreemde vader, een uitgerangeerde NASCAR racer, te gaan wonen. Wanneer Danny besluit om mee te doen aan de NHRA High School Drags is hij genoodzaakt de hulp van zijn vader in te schakelen om de lokale held uit te schakelen.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.