Born to Race (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Danny Krueger is een jonge rebelse straatracer die goed op weg is om in de problemen te komen. Na een ongeluk tijdens...
Born to Race

Born to Race

Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 35 min

Danny Krueger is een jonge rebelse straatracer die goed op weg is om in de problemen te komen. Na een ongeluk tijdens een illegale straatrace wordt hij naar een klein stadje gestuurd om bij zijn vervreemde vader, een uitgerangeerde NASCAR racer, te gaan wonen. Wanneer Danny besluit om mee te doen aan de NHRA High School Drags is hij genoodzaakt de hulp van zijn vader in te schakelen om de lokale held uit te schakelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Born to Race aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Diana
Voor diegene die van auto's en snelheid houden is dit een leuke film. Hij had wat mij betreft best langer gemogen, zodat de verhaallijn er beter uitkomt. Maar het gaat in deze film toch om de auto en de snelheid, met toch dat beetje spanning.

Reviews

Floortje
Wij houden erg van snelheid en alles wat met automotive te maken heeft. De film was wel een beetje voorspelbaar maar evengoed een film om lekker weg te kijken en wat mooie auto's en races voorbij te zien komen. Wat ikzelf supergaaf vind is dat er in Amerika gewoon een Dragrace school is. Indrukwekkend ook dat die beschikt over een eigen dragstrip. Wel vond ik het wat flauw dat de racers als ze al in deepstage stonden nog naar elkaar zaten te kijken terwijl de boom aftelt. Dat is wel erg ver van de waarheid, maar goed het is film en dat hoort er een beetje bij. Al met al prima wegkijkfilm.
Anoniem
Waardeloze film
loading