Hasta la Vista (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog...
Hasta la Vista

Hasta la Vista

Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 49 min

Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hasta la Vista aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
ans
Hasta la Vista is een komische maar ook zeer realistische film. Het gaat over drie jongens die eigenlijk hun hele leven bij hun ouders wonen en 2 weken de vrijheid willen opzoeken. Helaas is het einde wel tragisch, maar that's life! De vlaamse uitspraken maakt de film erg grappig, daarom geef ik een 9.

Reviews

Karen
Hasta la Vista betekent 'vaarwel'in het Spaans. Als titel is het goed gekozen. Hasta la Vista geeft zowel de ernst als de luchtigheid van dit komische drama goed weer. Drie vrienden - een verlamd, een blind en een met een tumor gaan voor het eerst samen zonder ouders op reis om het leven en hun vriendschap te vieren en hun maagdelijkheid te verliezen -letterlijk en figuurlijk. Voor een van hen- de jongen met de tumor- is het daarnaast een definitief vaarwel. Mooi spel, goed script, kortom een prachtige film.
Geert
Een film die je toch even stil maakt. De film is een drama-komedie. Het idee achter de film laat eigenlijk zien dat mensen met een handicap, gewone mensen zijn met dezelfde behoeften, fantasieën en noden. De humor werkt aanstekelijk en je geniet mee met de gasten van hun trip. Chapeau voor de acteurs om zo goed in hun rol te zitten en de film naar een hoger niveau te brengen.
Het einde van de film zet iedereen wel even terug met de voeten op de grond..... De film is elke gewonnen Award meer dan waard.
Rianne
Hele leuke film. Het is ondertiteld wat ik soms irritant vind maar ze spreken Vlaams dus soms kan je een opmerking niet volgen en dan is ondertiteling handig. In het begin lijkt het een groepje niet serieuze jongens dat 'los' wil, maar gaandeweg wordt het serieuzer. Het zijn hele goede acteurs, onvoorspelbaar van begin tot eind. Deze film zet je aan het denken...
Alexander
Regisseur Geoffrey Enthoven mag fier zijn op zijn speelfilm "Hasta la Vista". Het verhaal is erg grappig, bijzonder komisch, uitermate ontwapenend, zeer ontroerend en enorm dramatisch tegelijkertijd. Er wordt zo overtuigend geacteerd, dat het een echt plezier is om naar deze prent te kijken. Je kan niet anders dan van de personages te houden. Tom Audenaert is schitterend als "Jozef", Gilles De Schrijver is uitstekend als "Lars", Robrecht Vanden Thoren is fenomenaal als Philip en Isabelle de Hertogh is onvergetelijk als Claude. De film slaagt erin je te laten glimlachen, je diep te raken, je te laten lachen, je tranen in de ogen te toveren en je te laten nadenken. Aanrader van formaat!
loading