Hasta la Vista downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Hasta la Vista
€ 2,99 / 6 Moviepoints
€ 7,99 / 16 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Hasta la Vista

€ 2,99 / 6 Moviepoints
€ 7,99 / 16 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
10-12-2012 - Geert

Een film die je toch even stil maakt. De film is een drama-komedie. Het idee achter de film laat eigenlijk zien dat mensen met een handicap, gewone mensen zijn met dezelfde behoeften, fantasieën en noden. De humor werkt aanstekelijk en je geniet mee met de gasten van hun trip. Chapeau voor de acteurs om zo goed in hun rol te zitten en de film naar een hoger niveau te brengen.<br /> Het einde van de film zet iedereen wel even terug met de voeten op de grond..... De film is elke gewonnen Award meer dan waard.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
21-08-2012 - ans

Hasta la Vista is een komische maar ook zeer realistische film. Het gaat over drie jongens die eigenlijk hun hele leven bij hun ouders wonen en 2 weken de vrijheid willen opzoeken. Helaas is het einde wel tragisch, maar that's life! De vlaamse uitspraken maakt de film erg grappig, daarom geef ik een 9.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-05-2012 - Rianne

Hele leuke film. Het is ondertiteld wat ik soms irritant vind maar ze spreken Vlaams dus soms kan je een opmerking niet volgen en dan is ondertiteling handig. In het begin lijkt het een groepje niet serieuze jongens dat 'los' wil, maar gaandeweg wordt het serieuzer. Het zijn hele goede acteurs, onvoorspelbaar van begin tot eind. Deze film zet je aan het denken...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-04-2012 - Alexander

Regisseur Geoffrey Enthoven mag fier zijn op zijn speelfilm "Hasta la Vista". Het verhaal is erg grappig, bijzonder komisch, uitermate ontwapenend, zeer ontroerend en enorm dramatisch tegelijkertijd. Er wordt zo overtuigend geacteerd, dat het een echt plezier is om naar deze prent te kijken. Je kan niet anders dan van de personages te houden. Tom Audenaert is schitterend als "Jozef", Gilles De Schrijver is uitstekend als "Lars", Robrecht Vanden Thoren is fenomenaal als Philip en Isabelle de Hertogh is onvergetelijk als Claude. De film slaagt erin je te laten glimlachen, je diep te raken, je te laten lachen, je tranen in de ogen te toveren en je te laten nadenken. Aanrader van formaat!
eens of oneens?
(0)
(0)
Cast Tom Audenaert, Gilles De Schrijver, Robrecht Vanden Thoren
Regie Geoffrey Enthoven
Taal Nederlands
Speelduur 01:49:14
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie
Drama
Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
The Wolf of Wall StreetMannenhartenSmoorverliefdIt BoyVampire Academy: Blood SistersCubicle WarriorsAlpha HouseBest in BedVochtige StrekenWalk of Shame