Hasta la Vista online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Hasta la Vista
| Meer

Hasta la Vista

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
10-12-2012 - Geert

Een film die je toch even stil maakt. De film is een drama-komedie. Het idee achter de film laat eigenlijk zien dat mensen met een handicap, gewone mensen zijn met dezelfde behoeften, fantasieën en noden. De humor werkt aanstekelijk en je geniet mee met de gasten van hun trip. Chapeau voor de acteurs om zo goed in hun rol te zitten en de film naar een hoger niveau te brengen. Het einde van de film zet iedereen wel even terug met de voeten op de grond..... De film is elke gewonnen Award meer dan waard.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
21-08-2012 - ans

Hasta la Vista is een komische maar ook zeer realistische film. Het gaat over drie jongens die eigenlijk hun hele leven bij hun ouders wonen en 2 weken de vrijheid willen opzoeken. Helaas is het einde wel tragisch, maar that's life! De vlaamse uitspraken maakt de film erg grappig, daarom geef ik een 9.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-05-2012 - Rianne

Hele leuke film. Het is ondertiteld wat ik soms irritant vind maar ze spreken Vlaams dus soms kan je een opmerking niet volgen en dan is ondertiteling handig. In het begin lijkt het een groepje niet serieuze jongens dat 'los' wil, maar gaandeweg wordt het serieuzer. Het zijn hele goede acteurs, onvoorspelbaar van begin tot eind. Deze film zet je aan het denken...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-04-2012 - Alexander

Regisseur Geoffrey Enthoven mag fier zijn op zijn speelfilm "Hasta la Vista". Het verhaal is erg grappig, bijzonder komisch, uitermate ontwapenend, zeer ontroerend en enorm dramatisch tegelijkertijd. Er wordt zo overtuigend geacteerd, dat het een echt plezier is om naar deze prent te kijken. Je kan niet anders dan van de personages te houden. Tom Audenaert is schitterend als "Jozef", Gilles De Schrijver is uitstekend als "Lars", Robrecht Vanden Thoren is fenomenaal als Philip en Isabelle de Hertogh is onvergetelijk als Claude. De film slaagt erin je te laten glimlachen, je diep te raken, je te laten lachen, je tranen in de ogen te toveren en je te laten nadenken. Aanrader van formaat!
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Tom Audenaert, Gilles De Schrijver, Robrecht Vanden Thoren
Regie Geoffrey Enthoven
Taal Nederlands
Speelduur 01:49:14
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie

Drie jonge gasten houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om eindelijk van de grond te gaan. Niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.