Everything Must Go (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na zestien jaar van motivatiespeeches wordt optimistische verkoopmanager Nick Porter plotseling ontslagen....
Everything Must Go

Everything Must Go

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 33 min

Na zestien jaar van motivatiespeeches wordt optimistische verkoopmanager Nick Porter plotseling ontslagen. Eenmaal thuisgekomen ontdekt hij dat zijn vrouw hem heeft verlaten. Al snel worden zijn auto ingenomen en zijn rekeningen bevroren. Ten einde raad houdt Nick een alles-of-niets rommelmarkt in z'n tuin.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Everything Must Go aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik snap niet dat deze film onder het kopje 'komedies' staat.
Ok, Will Farell speelt meestal wel in komedies maar dit is echt een droevig verhaal over een man die alles verliest, voornamelijk door zijn drankgebruik.
Ik vond het wel een goede film en heb hem niet zoals Marga eerder uitgezet (maar dat kan ook komen doordat ik met andere dingen bezig was tussendoor en hem misschien niet daardoor langdradig vond). Will Farell deed zijn rol wel geweldig. Ben bij hem alleen komedies gewend, maar hij kan ook wel een serieuze rol vertolken.

Reviews

Marga
Deze film hoort zeker niet bij de categorie komedie. Persoonlijk vond ik hem enorm langdradig en zo saai, dat ik hem eerder heb uitgezet.
Laki
Film was niet echt een komedie, maar meer een realistische weergave van een hedendaagse situatie.
Al bij al verwachtte ik meer humor dan dat er getoond werd. Ik zou de film eerder categoriseren onder een drama of familiefilm, met toch nog een happy end. Tenslotte gaat het hier om twee families die uit elkaar gaan. Door een stom toeval worden de twee buren en nadien een koppel.
loading