Everything Must Go online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Everything Must Go
| Meer

Everything Must Go

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
21-06-2014 - Lotje

Ik snap niet dat deze film onder het kopje 'komedies' staat. Ok, Will Farell speelt meestal wel in komedies maar dit is echt een droevig verhaal over een man die alles verliest, voornamelijk door zijn drankgebruik. Ik vond het wel een goede film en heb hem niet zoals Marga eerder uitgezet (maar dat kan ook komen doordat ik met andere dingen bezig was tussendoor en hem misschien niet daardoor langdradig vond). Will Farell deed zijn rol wel geweldig. Ben bij hem alleen komedies gewend, maar hij kan ook wel een serieuze rol vertolken.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-07-2013 - Marga

Deze film hoort zeker niet bij de categorie komedie. Persoonlijk vond ik hem enorm langdradig en zo saai, dat ik hem eerder heb uitgezet.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-05-2012 - Laki

Film was niet echt een komedie, maar meer een realistische weergave van een hedendaagse situatie. Al bij al verwachtte ik meer humor dan dat er getoond werd. Ik zou de film eerder categoriseren onder een drama of familiefilm, met toch nog een happy end. Tenslotte gaat het hier om twee families die uit elkaar gaan. Door een stom toeval worden de twee buren en nadien een koppel.
eens of oneens?
(1)
(0)

Cast Will Ferrell, Laura Dern, Rebecca Hall
Regie Dan Rush Rush
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:32:39
Jaar 2010
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie
Drama

Na zestien jaar van motivatiespeeches wordt optimistische verkoopmanager Nick Porter plotseling ontslagen. Eenmaal thuisgekomen ontdekt hij dat zijn vrouw hem heeft verlaten. Al snel worden zijn auto ingenomen en zijn rekeningen bevroren. Ten einde raad houdt Nick een alles-of-niets rommelmarkt in z'n tuin.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.