Everything Must Go downloaden / online kijken
Een huurfilm is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de film getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopfilm dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de film zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de film gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-film, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De film kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis filmkijken!
Sluiten
Everything Must Go
€ 2,99 / 6 Moviepoints
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Everything Must Go

€ 2,99 / 6 Moviepoints
Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
21-06-2014 - Lotje

Ik snap niet dat deze film onder het kopje 'komedies' staat.<br /> Ok, Will Farell speelt meestal wel in komedies maar dit is echt een droevig verhaal over een man die alles verliest, voornamelijk door zijn drankgebruik.<br /> Ik vond het wel een goede film en heb hem niet zoals Marga eerder uitgezet (maar dat kan ook komen doordat ik met andere dingen bezig was tussendoor en hem misschien niet daardoor langdradig vond). Will Farell deed zijn rol wel geweldig. Ben bij hem alleen komedies gewend, maar hij kan ook wel een serieuze rol vertolken.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-07-2013 - Marga

Deze film hoort zeker niet bij de categorie komedie. Persoonlijk vond ik hem enorm langdradig en zo saai, dat ik hem eerder heb uitgezet.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-05-2012 - Laki

Film was niet echt een komedie, maar meer een realistische weergave van een hedendaagse situatie.<br /> Al bij al verwachtte ik meer humor dan dat er getoond werd. Ik zou de film eerder categoriseren onder een drama of familiefilm, met toch nog een happy end. Tenslotte gaat het hier om twee families die uit elkaar gaan. Door een stom toeval worden de twee buren en nadien een koppel.
eens of oneens?
(1)
(0)
Cast Will Ferrell, Laura Dern, Rebecca Hall
Regie Dan Rush Rush
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:32:39
Jaar 2010
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Komedie
Drama
Na zestien jaar van motivatiespeeches wordt optimistische verkoopmanager Nick Porter plotseling ontslagen. Eenmaal thuisgekomen ontdekt hij dat zijn vrouw hem heeft verlaten. Al snel worden zijn auto ingenomen en zijn rekeningen bevroren. Ten einde raad houdt Nick een alles-of-niets rommelmarkt in z'n tuin.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De filmtip bestaat uit de filmtitel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.
Mensen die deze film bekeken, bestelden ook:
The Wolf of Wall StreetMannenhartenWalk of ShameGoddessOne Small HitchIt BoyAlpha HouseSmoorverliefdCars (NL)Just Friends