Boy Wonder online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Boy Wonder
| Meer

Boy Wonder

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
15-10-2012 - Iris

Dit is echt een absoluut goede film. Als je denkt dat de film voorspelbaar is, heb je het mis. Gedurende de film vallen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats en toch is het eind verrassend.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
17-09-2012 - Louis

Zoals wordt opgemerkt, is het een drama film. Ik heb met interesse gekeken en vond het onderhoudend neergezet.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
24-08-2012 - Kris

Net zoals de trailer doet vermoeden is dit een heel mooie film. Prachtige acteerprestaties en totaal onverwachte wendingen. De film gaat over een jongen die voor zijn ogen zijn moeder vermoord ziet worden en dit door de jaren heen nooit kan verwerken. Hij zint op wraak en de rest is gewoon zo subliem dat je de film moet gezien hebben. Deed me denken aan "Law Abiding Citizen", ook een film met zo'n genre. Smaakt naar meer.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
28-06-2012 - Joey

Genoten van de film. Een topper is het niet, maar zeker het kijken waard.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-05-2012 - Iris

Een actiefilm is Boy wonder in mijn ogen niet. Hij neigt meer naar een drama/speelfilm toe. De acteurs doen het redelijk tot goed. Het filmwerk vind ik waardeloos, echt B-kwaliteit. Het verhaal is niet te standaard, toch aardig simpel en goed te volgen. Al met en al een leuke film voor een doordeweekse avond. Geen top film dus, maar de moeite waard om eens gezien te hebben, zolang je er niet teveel van verwacht.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-05-2012 - video

Prima scherpe film...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
28-04-2012 - Wiki

Goeie film!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
23-04-2012 - Rick

Deze film is voor mij een zeer goed werkje van een misdaad in zijn beste vorm. Het samenspel van verleden en heden zit zeker goed in elkaar verweven. Als je hele heftige acties zoekt is dit het niet helaas. Maar qua inleven van de karakters is het een intrigerende actie en lukt het de spelers toch goed om je aan de buis gekluisterd te houden. Redelijk tot en met goed is mijn eigen oordeel over deze movie. Maar over smaak valt veel te twisten?
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
22-04-2012 - Dankor

Bij het lezen van de titel van deze film, dacht ik in eerste instantie het verhaal te gaan zien van de 'side-kick' van onze held 'Batman'. Maar deze 'Boy Wonder' had weinig met 'Robin' te maken. Al doet de duistere sfeer er toch wel een beetje aan denken. Desalniettemin was het een redelijke film. De acteurs, welke niet geheel onbekend in Hollywood en omstreken zijn, zetten een redelijke prestatie neer. Camerawerk, special-effects en muziek zijn oké. Zeker als je bedenkt dat deze film met een beperkt budget gedraaid is. Verwacht geen Mega film, maar een onafhankelijke film die de moeite waard is.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
22-04-2012 - Alexander

De Amerikaanse prent "Boy Wonder" is het filmdebuut van regisseur Michael Morrisey en dateert uit 2010. Het is niet echt een thriller en al evenmin een actiefilm, maar eerder een vrij donker psychologisch drama. Het is bijgevolg geen opgewekte geschiedenis, maar een bijna deprimerend misdaadverhaal, dat tot nadenken aanzet. Deze wraakfilm is mooi opgebouwd : beetje bij beetje wordt de kijker puzzelstukjes aangereikt. Uiteindelijk vallen alle deeltjes van de puzzel op hun plaats, wordt het geheim ontsluierd en eindigt alles op bijzonder dramatische wijze. Er wordt goed geacteerd in deze film. Acteur Caleb Steinmeyer, die de hoofdrol speelt, levert een mooie prestatie en zet Sean Donovan op overtuigende wijze neer. Zeker het bekijken waard...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
21-04-2012 - Ralf

Het aangrijpende verhaal van Sean Donovan wordt op een originele manier verteld. Goede acteurs, vooral Caleb Steinmeyer was als geknipt voor zijn rol. De sfeer is uitstekend neergezet, ietwat duister, maar het is zeker geen film met veel agressie. Er zijn een paar vechtscènes, maar die spelen niet de hoofdmoot in de film. Als je denkt dat je de film door hebt, loopt het toch geheel anders. Dit is geen cliché film. Geen standaard Hollywoodscript. Een echte aanrader dus.
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast James Russo, Bill Sage, Zulay Henao
Regie Michael Morrissey
Bandbreedte 4000Kbps
Beeldformaat 16:9
Geluid Stereo
Jaar 2010
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:32:33
Taal Engels
Waardering:
Categorie: Actie

Een klein jongetje uit Brooklyn is getuige van de brute moord op zijn moeder en groeit op met de obsessie om de moordenaar te vinden. Hij begint zijn leven als een stille, slimme student overdag en een zelfverzekerde held in de nacht. Maar wat is een echte held? En wie beslist wat goed en fout is? Als de grenzen vervagen begint Sean's dubbelleven in te werken op zijn gevoelens en zijn wereld staat op het punt om in te storten.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.