Romanzo Criminale 1.01 (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Italië, 1977. Drie jonge Italiaanse criminelen staan aan de wieg van een van de machtigste en hardste...
Romanzo Criminale 1.01

Romanzo Criminale 1.01

Misdaad Series
Taal: Italiaans Jaar: 2005 Duur: 1 u

Italië, 1977. Drie jonge Italiaanse criminelen staan aan de wieg van een van de machtigste en hardste misdaadorganisaties ooit. Drugshandel, ontvoeringen, terrorisme... Il Libanese (de Libanees), Il Dandi (de dandy) en Il Freddo (de kouwe) schrikken nergens voor terug en hebben maar één doel: heel Rome in hun macht krijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Romanzo Criminale 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Johan
Een van de beste series die ik heb gezien heb. Gelijk allebei de series gekocht, echt de moeite waard als je van maffia houdt. Deze film blijf goed en je zit de hele tijd op het puntje van je stoel. Johan

Reviews

Anoniem
Een leuke film, die gewoon puur en op basis van de werkelijkheid is gemaakt. Geen toeters en bellen, maar gewoon zoals het was. Absoluut een aanrader voor mensen die houden van het oude 'rouw douw' werk in de Italiaanse wereld! Als je erna meteen deel 2 kijkt zal je wel vragen hebben, aangezien tegenstanders dan opeens medestanders zijn.
loading