The Kennedys 1.01 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aflevering 1 - Het is de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 1960. John F. Kennedy staat op...
The Kennedys 1.01

The Kennedys 1.01

Drama Series
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 42 min

Aflevering 1 - Het is de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 1960. John F. Kennedy staat op het punt de jongste president ooit te worden. Het is niet zozeer zijn droom als wel die van zijn vader, Joe Kennedy Sr., een van de rijkste mannen van het land. Joe heeft een fortuin uitgegeven om de overwinning van zijn zoon veilig te stellen. In 1937, toen Joe Kennedy werd benoemd tot de Amerikaanse ambassadeur van Engeland, hoopte hij zelf ooit president te worden. Maar zijn openlijke bewondering voor Adolf Hitler maakte een vroegtijdig einde aan zijn politieke carrière. Het is Joe's hoop dat zijn oudste zoon, Joe Jr., waarmaakt wat hij zelf niet kon. Maar wanneer het noodlot toeslaat, is de hoop van vader Joe Sr. gevestigd op zijn ziekelijke en zwakke zoon John Fitzgerald, bijgenaamd Jack. Hij moet nu de dromen van zijn vader waarmaken; Jack weet dat hij geen keuze heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Kennedys 1.01 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Willem
Was bij het zien van de eerste aflevering meteen gefascineerd door de speelwijze van de acteurs. De inhoud geeft een ander beeld dan ik eerste instantie had van de Kennedy's. Gezien de tegenstand die de familie op politiek gebied ondervond door de wijze waarop zij zich profileerden roept vele vragen op. Het is bij het zien van deze serie geen onlogische gedachte dat de moorden op Kennedy's t.o.v. de inhoud van het verhaal in de serie te verklaren zouden zijn. Alleen de vraag blijft uit welke hoek.

Reviews

irene
The Kennedy's geeft een interessant beeld van de familie. De krachten die de vader uitoefent op zijn zonen en hoe zij hiermee omgaan. Zonder er een overduidelijk oordeel over te geven laat deze miniserie een ander beeld van deze beroemde familie zien.
Anoniem
Deel 1 van The Kennedy's laat goed zien hoeveel invloed de vader van John F. Kennedy heeft gehad op het leven van de Kennedy's. Je leert dat John zelf eigenlijk geen aspiraties had om president te worden. Deze aflevering laat goed zien hoe het toch zover is gekomen. Het mooie van deze aflevering is de terugblik naar de tijd toen zijn oudere broer Joe jr. nog leefde. De druk van Joe sr. is dan al tastbaar als het gaat om het presidentschap. Deze aflevering laat zien hoe het is gekomen dat uiteindelijk John en niet Joe jr. president werd. Ik vind het begin van de Kennedy geschiedenis goed in beeld gebracht. Daarom een 8 van mij.
loading