Happy Feet 2 Nederlands gesproken (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik...
Happy Feet 2 (NL)

Happy Feet 2 (NL)

Animatie
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 35 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal niets met dansen. Het wordt voor Mumble allemaal nog vervelender als Erik kennismaakt met Sven, een pinguïn die alles kan, zelfs vliegen. Al snel wordt hij Eriks grote idool. Maar als hun wereld op z'n kop komt te staan en Mumble het pinguïnvolk en alle andere zeewezens, van krill tot zeeolifant, van het dreigende gevaar redt, ontdekt Erik de dappere kant van zijn vader.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Happy Feet 2 (NL) aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Martijn
Met de kinderen Happy Feet 2 gekeken. Hartverwarmend, spannend, maar bovenal natuurlijk vol met opzwepende en mooie muziek. De pinguïn kolonie komt vast te zitten doordat het ijs smelt en een ijsberg de toegang afsluit. Heel leuk om te zien hoe alle dieren samen de pinguins redden.
Absolute aanbeveling om te kijken met de kinderen.

Reviews

Anoniem
Leuke film voor de kids. Ben benieuwd wanneer er een deel 3 komt.
Anoniem
Leuke film voor een druilerige zondagmiddag, lekkere muziek!
Monique
Net zo goed als de eerste, zelfs BETER. WAAR BLIJFT 3!!!
Je wordt vrolijk als je naar de film kijkt en luistert. Het verhaal is goed en spannend, voor jong en oud.
Christien
Leuke film met net zoals in deel 1 veel muziek. Hebben erg genoten en gelachen en tevens is het een verhaal met een boodschap. En een mooie gelegenheid om mijn zoontje dingen te vertellen over milieu, broeikaseffect, het opwarmen van de aarde en wat we daar zelf aan kunnen doen omdat te beperken. Wij hebben een leuke avond gehad en kijken hem morgen zeker nog een keer!!
Ronnie
Ik vond de muziek in de film erg leuk, alleen het verhaal vond ik erg saai en niet echt spannend. Ik heb betere kinderfilms gezien, kinderen kenden alle liedjes niet dat was ook erg jammer. Leuk voor 1x kijken en daarna nooit weer, hoop ik.
Harry
De eerste Happy Feet was leuk, maar deze opvolger mag er ook zijn. Het zijn de zelfde ingrediënten maar ook weer heel origineel en humoristisch neergezet. Uiteraard ontbreekt de muziek niet, deze is echt weer lekker soul en swingend. Leuk zijn de stemmetjes van de bekende acteurs. Aanrader voor volwassenen is wel de Engelse versie. Kijken dus!
Anoniem
Leuke film. Al is het onderwerp serieuzer van aard dan in de eerste film. De film deed een beetje denken aan Ice Age de Meltdown.
Marcel
Superleuke familiefilm, zeker een aanrader voor een filmmiddag of avond met de kids.
Anoniem
Superleuke kinderfilm (uiteraard uitermate geschikt voor pa en ma) die de belevenissen van Erik (de zoon van Happy Feet 1) laat zien. Uiteraard uitgelachen en alles komt goed, maar dan op een leuk manier gemaakt met lekkere zang. Kon helaas de Engelse versie niet kijken (kids moesten meekijken) maar de Nederlandse versie is ook best aardig. Grappig rolletje voor Guus. Het Noorse (oid) accent van de papegaaiduiker is helaas niet al te best.
loading