Contagion online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Contagion
| Meer

Contagion

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
14-07-2012 - Angelo

Contagion is een degelijke film: goed acteerwerk, solide verhaal en goed camerawerk. Het verhaal is desalniettemin enigszins voorspelbaar, maar dat verhindert niet dat de film blijft boeien. Verwacht niet gegrepen te worden, maar Contagion is absoluut een garantie voor een lekker avondje film kijken. Mensen met smetvrees kunnen dat overigens maar beter niet doen ;-)
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
28-06-2012 - Hellen

Contagion is een film die een realistisch beeld toont van wat er zou kunnen gebeuren als er een virus uitbreekt en dit op wereldschaal. De film begint sterk, maar halverwege wordt het verhaal toch ietwat langzaam. Ondanks dit gegeven blijft de film wel boeiend. Het acteerwerk, van een cast vol bekende namen, is ook goed. De karakters hadden wel wat meer uigediept mogen worden. Na het zien van de film zal je toch even stilstaan bij je dagelijkse handelingen. Alles tezamen geef ik de film een 7.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
16-06-2012 - Cornelia

Spannende actiefilm waarin een jong meisje besluit de dood van haar ouders te wreken, die werden vermoord door Columbiaanse criminelen. De film is van het begin tot het eind spannend en vol actie. Het verhaal is eenvoudig, maar er wordt goed in geacteerd. Ik vond het een soms gevoelige, en toch spannende film die ook een inkijkje geeft in het gewelddadige leven van criminele outlaws. Het 'wilde westen' bestaat nog steeds! Ik geef de film een dikke 7 en heb genoten van een paar uur meeslepende actie. Zeker aan te raden om een fijne filmavond.
eens of oneens?
(0)
(2)
Delen op Facebook
08-06-2012 - Johan

Een film waarbij je toch even stilstaat bij wat de impact kan zijn in de realiteit. Alleen vond ik het geen film waardig om personen als Matt Damon, Gwyneth Paltrow en Kate Winslet in te zien acteren. Zij hebben heel wat meer in hun mars om in een dergelijke film een rol te hebben. Ofwel moest de kwaliteit van de film dan op een heel wat hoger niveau gelegen hebben. Niettemin een aanrader voor wie van het genre houdt en een tot nadenken stemmende film wil zien. Een zeven is voor mij de limiet.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
03-06-2012 - Xandra

Zeer zeker een verhaallijn die we al vaker voorbij hebben zien komen, maar door de goede acteurs is zo'n film toch veel fijner kijken en komt het realistischer over. De film bleef mij in ieder geval van het begin tot eind boeien. Ook zet het je aan tot denken, want zulke dingen kunnen helaas nog steeds gebeuren.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-06-2012 - Inez

Goeie film! Goed verhaal. Vanaf het begin zit je er meteen in. En er zit een lekkere vaart in. Ik vind 't ook wel realistisch. De acteurs die er in zitten zijn ook goed. Aanrader dus!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
20-05-2012 - jochem

Begint met een hele goede cast, en is zeker veelbelovend, maar op den duur word hij toch echt een beetje langdradig. Jammer, want ik had er aan het begin echt een goed gevoel bij dat het een topper ging worden. Hadden van mij wel wat meer spannende momenten in mogen zitten. Kortom niet een must see, maar gewoon een vermakelijke film voor een zondagmiddag.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
28-04-2012 - Gerrit Willem

Het is wel duidelijk dat de farmaceutische industrie overal van profiteert. De een zijn dood is de ander zijn brood. Dat is nu ook weer het geval. Wat is er nu met het homeopathische middel gebeurd? Daar zijn we nog wel benieuwd naar. En de blogger met 12 miljoen volgers? Waarschijnlijk komt er nog een deel twee. Wij zien er nu al naar uit! Al met al een zeer spannende film.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
27-04-2012 - Harriet

Wouw, wat een bijzondere film. Het drukt ons op de feiten. Niet zoals de films die in de jaren 90 werden gemaakt over virussen, met paniek en overdrijving, maar een film die is gemaakt als een documentaire. Je realiseert je door deze film hoe de wetenschap en farmaceutische industrie met elkaar omgaan. Top.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
16-04-2012 - Claire

Veelbelovend begin met fantastische cast maar de spanning zakt al snel weg. Geen diepgang wel een vertelling. Het blijft oppervlakkig en afstandelijk. Echt spannend is de thriller nooit.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
14-04-2012 - Rene

Goede acteurs, waardoor de film nog aardig is om te zien. Het verhaal is niet echt vernieuwend. Leuke film om zo even te zien. Maar absoluut niet een topper. Wel een voldoende waard.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
10-04-2012 - Annet

Cast is geweldig. En allemaal in verrassende rollen. Coole film. Wel weer een uitermate dodelijk virus, maar opnieuw in een ander jasje en perfect gedaan. Kijken dus!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
10-04-2012 - Philomeen

Bekijk vooral het volgende promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=LppK4ZtsDdM, dan krijg je de origineelste billboards ever te zien! Het angstaanjagende van deze film zit hem in de hoofdpersoon die vrij snel komt te overlijden. Als je daarna over straat loopt, kijk je met andere ogen naar mogelijke besmettelijkheden, zoals deurknoppen, pinmogleijkheden, mensen...... Kijk en huiver!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-04-2012 - Dankor

Na het zien van de trailer was mij in ieder geval al duidelijk dat dit wel een goede film moest zijn. En inderdaad, het is een goede film. Het verhaal is op zich niet origineel, maar welke film is dat tegenwoordig nog wel? Degelijk camerawerk. Goed uitgekozen muziek. Een uitstekende cast. Deze ingrediënten zorgen in ieder geval voor een zeer vermakelijke film. Wat is er nu angstaanjagender dan een dodelijk virus dat zich razendsnel verspreidt? Ben je nog niet overtuigd? Check dan snel de trailer!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
30-03-2012 - Leon

Dit is een zeer goede film, een geweldige cast, en een goed verhaal; zeker niet voorspelbaar, soms spannend en roept gevoelens van rechtvaardigheid en identificatie op, echt een aanrader!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
28-03-2012 - Esther

Een goed verhaal en een goede cast is het recept voor een goede film. Ook in deze. De film is niet erg spectaculair, maar daar tegenover staat het verhaal dat een compleet beeld geeft en wat voor mij de film maakt tot een zeer goede film. De acteurs, van hoog niveau, zetten het verhaal wat mij betreft prima neer. Hoe kwetsbaar is de mensheid als de natuur haar gang gaat?.... Is deze film daarop het antwoord? Van mij een 8. Enjoy
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
22-03-2012 - Nicole

Zoals jullie al bij de omschrijving kunnen zien spelen er in deze film een hoop bekende acteurs mee. Ik denk ook dat deze film daardoor naar een hoger niveau wordt getild. Zelf vond ik het verhaal in het begin wel goed maar in het midden vond ik de film wat ineen zakken en traag weer op gang komen. Maar deze film laat toch duidelijk zien dat als het erop aan komt de Natuur het toch meestal wint van de mens. Verder was de film zeker een A klasse. En zaten er goede beelden in, er zit wel weinig actie in. Alles bij elkaar genomen heb ik geen spijt dat ik hem gekeken heb, maar vond ik het geen topper. Doordat de film goede acteurs heeft geef ik deze film een 8!! De film is ook best interesant en zeker de moeite waard om te huren, maar verwacht geen spectaculair vuurwerk!!!
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet
Regie Steven Soderbergh
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:42:00
Jaar 2011
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 1850Kbps
Waardering:
Categorie: Thriller

Wanneer een dodelijke pandemie uitbreekt die zich wereldwijd verspreidt, probeert de medische wereld in een race tegen de tijd een vaccin te vinden en te vermijden dat er paniek uitbreekt. Deze verbijsterende thriller, met Oscar winnaars Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet en Marion Cotillard volgt het spoor van een oncontroleerbaar dodelijk virus. Het Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding, het leger, de Wereldgezondheidsorganisatie en de gewone burgers doen al het mogelijke om een vaccin te vinden voor het te laat is.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.