Paranormal Activity 3 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Achttien jaar voor de gebeurtenissen van deel 1 en 2 volgen we Katie en haar zus Kristi in het huis van hun...
Paranormal Activity 3

Paranormal Activity 3

Horror Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 21 min

Achttien jaar voor de gebeurtenissen van deel 1 en 2 volgen we Katie en haar zus Kristi in het huis van hun ouders. Na verloop van tijd merkt Dennis dat Kristi zich raar begint te gedragen nadat ze heeft beweerd een onzichtbare vriend te hebben, genaamd Toby. Op aanraden van Randy plaatst Dennis een aantal camera's in het huis om te zien of er ook echt iets rondspookt. Ze doen een schokkende ontdekking...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Paranormal Activity 3 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Samuel
Toen de film begon had ik echt zo iets van: "Ah Shit!!! Weer zo’n kut zelf opgenomen cam-film alla Blair Witch Project", maar na ruim een kwartier en verschillende leuke schikmomenten valt het niet meer op en wordt het echt spannend. In tegenstelling tot de eerste Paranormal Activity, heeft deze vele schrikmomenten, is best eng en je ziet ook tenminste wat, plus dat het verhaal aan het einde een duidelijke draad krijgt waar je dingen mee zou kunnen verklaren. Al met al heeft me deze film van af de helft best in spanning gehouden met een onverwachts climax, al weet ik niet of deze film dit effect zal hebben als je het thuis kijkt.

Reviews

Ronnie
Gezellig samen op de bank zitten griezelen. Ondanks dat je het concept kent is het toch weer schrikken geblazen elke keer. Ik vond het een geslaagde film echter het einde wat vaag. Al met al toch weer lekker gegriezeld!
Johnny
Spannende film! Wel eerst 1 en 2 kijken, en zeker niet alleen kijken. Aanrader.
jessica
Een echte horrorfilm. Het is wel een film waar je een beetje in moet geloven om het eng te vinden. Na deel 1 en 2 is dit ook weer een goed verhaal. Het is geen vervolg, het verhaal staat op zichzelf. De acteurs doen het erg goed en laten het heel echt overkomen. Ik heb vol spanning zitten kijken naar deze film. Het einde vond ik wel iets minder. Al met al geef ik de film een 8
Bram
Weer een geslaagde versie van de Paranormal Activity-reeks. Wel jammer dat je na het eerste deel ongeveer weet wat je kunt verwachten en de echte spanning is er dan ook wel vanaf. Niettemin is dit deel goed gemaakt. Op het einde na dan, dat viel me een beetje tegen. Het acteerwerk was goed genoeg en het verhaal was ook wel ok. Je kan dan ook niet te veel verwachten van een film die geheel met 1 camera wordt opgenomen. Naar mijn mening mogen ze deel 4 achterwege laten. Het verassingseffect is nu wel uitgewerkt. Al met al geen spijt dat ik de film gehuurd heb.
Hij krijgt van mij dan ook een 7, en raad hem ook aan voor liefhebbers van dit genre.
Anoniem
Na een ietwat tegenvallend tweede deel, is deel drie weer op en top. Ondanks het feit dat je na twee delen weet wat er (ongeveer) komen gaat, zit je toch constant gespannen naar het beeld te staren. Een paar lekkere schrikmomenten zorgen dan ook voor de nodige hartkloppingen en zweethandjes. Het is aan te raden om deze film niet alleen te kijken. Voor het slapen gaan is ook niet zo'n goed idee...
Anoniem
Ik ben een echte fan van films over dit soort onderwerpen maar de Paranormal Activity serie is naar mijn mening de slechtste over dit onderwerp.
Het duurt ontzettend lang voor er daadwerkelijk iets gebeurt. En wat er gebeurt is niet eng of spannend. Er zitten geen schrikmomenten in. De acteerprestaties laten het ook wat afweten. Het einde sloeg werkelijk waar nergens op en ik hoop dan ook dat er geen 4e deel komt.
Anoniem
Weer een superfilm. Het blijft spannend na 2 delen. Ik heb op sommige momenten met adem inhoudend en hartkloppingen zitten kijken. En het einde, wauw, dit is een schokkende ontdekking. Kijken dus. Maar niet voor je naar je bed gaat. Een vette 8.
loading