Footloose (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tiener Ren MacCormack verhuist naar een klein dorp waar luide muziek en dansen niet zijn toegestaan. Ren besluit de boel...
Footloose

Footloose

Drama Muziek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 49 min

Tiener Ren MacCormack verhuist naar een klein dorp waar luide muziek en dansen niet zijn toegestaan. Ren besluit de boel in zijn nieuwe woonplaats eens flink op stelten te zetten.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Footloose aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Als je deze film ziet krijg je zin om te dansen! Leuk, origineel verhaal. Grappige film

Reviews

Janneke
Dit was echt een leuke, swingende film! Goed verhaal en leuk gespeeld. Wat kunnen ze dansen zeg! Laat de kracht van de jeugd zien en de bezorgdheid van ouders. Mooi hoe alles tot een goed einde komt.
Alexander
"Footloose" is een Amerikaanse komedie van Craig Brewer en is feitelijk een remake van de gelijknamige prent uit 1984 met Kevin Bacon in de hoofdrol. De film vertelt een simpel en voorspelbaar verhaaltje in de trend van "Grease", met als ingrediënten meisjes, snelle auto's, stoere jongens, ouderwetse ouders en muziek. Het verhaal is vrij leuk, maar komt nu nogal gedateerd en ongeloofwaardig over, zelfs in een nieuw kleedje gestoken. Het acteren is niet echt ophefmakend, maar de prestaties van de hoofdrolspelers Kenny Wormald en Julianne Hough storen niet. Dennis Quaid overtuigt echter niet helemaal als de dominee en de prestatie van Andie MacDowell is eerder zwak. De dansscènes zijn erg goed en de oorspronkelijke liedjes worden grotendeels gehandhaafd. Leuk om eens te zien, maar zeker geen hoogvlieger...
Mathilde
Heerlijke film. Goed opgebouwd en mooie stukken dans erin. Geef hem een 8!
Elselotte
Ik vind dit echt een geweldige film! Hij is heel anders dan de gemiddelde dansfilm, omdat er veel meer dingen bij zitten, namelijk: de verhaallijn is origineel, er zit veel humor in,
er zit een serieus thema in, namelijk ziek zijn en dood.
Dit maakt het voor mij echt een film die ik meer dan één keer kijk.
jessica
Heerlijke leuke dansfilm, het verhaal van Footloose is hetzelfde, maar dan meer de tijd van nu! Leuke acteurs en goede dansstukken. De film kijkt lekker weg en als je van dans houdt een aanrader. Ik geef deze film een 8.
Nicole
Prachtige (dans)film. Ren, Ariel en dominee Shaw Moore zetten een hele mooie en goede rol neer. Vond het, ondanks een paar emotionele stukken, een vrolijke film, goed verhaal, perfect in beeld gebracht. Na de dood van zijn moeder neemt zijn oom en tante Ren in huis, al snel komt hij erachter dat er na een tragisch ongeluk van 5 tieners een aantal wetten zijn toegepast, o.a. dat het verboden is om te dansen, geen harde muziek en er is een tijdklok. Ren gaat zich inzetten voor alle tieners in het dorp, zodat ze toch mogen dansen en probeert de wet van tafel te krijgen, of dit gaat lukken?? Het is een spannend en leuk verhaal. Ik werd er vrolijk van, heb de gehele film zitten genieten. Als je van dit genre houdt, zeker een aanrader!!
loading