Reservoir Dogs online kijken / downloaden
Een huurvideo is direct na aanschaf te starten en kan onbeperkt bekeken worden gedurende de aangegeven huurperiode.

Er kan gekozen worden met welke afspeelsnelheid de video getoond moet worden. Let op: De optimale snelheid is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding waar de computer op aangesloten is.
Een koopvideo dient eerst naar de computer gedownload te worden. Hoe lang het duurt voordat de download klaar is hangt af van de snelheid van de internetverbinding. Daarna kan de video zo vaak als gewenst bekeken worden.

Nadat de video gedownload is en 1 maal gestart, is er geen actieve internetverbinding meer nodig.
Download de digitaal hoogkwalitatieve DivX®-video, bekijk hem daarna zo vaak als gewenst op de computer of ander DivX gecertificeerd apparaat (bijvoorbeeld dvd-spelers, gsm's of Playstations).

De video kan gestart worden voordat de complete download binnen is. Hoe snel dat kan hangt af van de snelheid van de internetverbinding.

Klik hier voor informatie over DivX.
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Reservoir Dogs
VLC Let op: Als er niets afspeelt en je ziet het logo van de VLC player, klik dan hier voor een uitleg om de VLC player (tijdelijk) te deactiveren, of open de film in een losse Windows Media Player.
| Meer

Reservoir Dogs

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
14-09-2013 - Stefan

Ja goede film. Die Tarantino is een zieke geest en hij maakt vage films maar ze zijn wel geraffineerd in mekaar gezet en vol met actie. Ook bij deze film rol je er weer gelijk in... Midden in het verhaal en moet je effe alles op een rijtje zetten; 'hoe zit het nou?' Maar uiteindelijk denk je wel: 'Hoe verzint die knakker het toch elke keer weer!?'
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Michael Madsen, Harvey Keitel, Chris Penn
Regie Quentin Tarantino
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:35:02
Jaar 1992
Geluid Stereo
Beeldformaat 16:9
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Waardering:
Categorie: Actie
Misdaad
Thriller

Joe Cabot organiseert met zijn zoon "Nice Guy" Eddie een spectaculaire overval op een grote diamantair. Ze hebben een geniaal plan, sturen zes specialisten op pad en blijven zelf op de achtergrond. Maar toch gaat het fout. De politie blijkt exact op de hoogte te zijn van de overval en wacht de bende met getrokken pistolen op. Een bloederige schotenwisseling volgt. Er valt een dode en een zwaargewonde onder de bendeleden. Ze zijn erin geluisd! De daders, die elkaar alleen kennen via code namen zoals Mr. Orange en Mr. White, vermoeden dat een van hen een undercoveragent is. Een keiharde en bloederige onderlinge confrontatie volgt...

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.