The Three Musketeers (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Three Musketeers is een spectaculaire verfilming van het klassieke verhaal over de drie musketiers Athos,...
The Three Musketeers

The Three Musketeers

Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 46 min

The Three Musketeers is een spectaculaire verfilming van het klassieke verhaal over de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis en een nog jonge D'Artagnan. De jonge onbezonnen D'Artagnan bundelt zijn krachten met drie ervaren musketiers om de boosaardige kardinaal Richelieu (Christoph Waltz) te stoppen in zijn plan om de Franse koning van de troon te stoten en Europa te veroveren.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Three Musketeers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Erg grappige en leuke film, heb echt gelachen

Reviews

Andrew
Toen ik hoorde dat er een nieuwe drie musketiers was, was ik zeer enthousiast en wilde ik de film zo snel mogelijk zien, aangezien ik er in mijn jonge jaren erg fan van was. Hoewel het vervormde verhaal aardig is, en de vliegende schepen grappig verzonnen zijn en er stoer uitzien, valt deze film denk ik iets meer in het komediegenre, dan bij de 'klassiekers', als ik het zo kan noemen. Ik zie uit naar de drie musketiers in een nieuw jasje, maar dan net zoals met Russell Crowe's 'Robin Hood' in een nieuw jasje is gestopt.
Ernst
Ik ben altijd in voor een drie musketeers film. Het belooft actie en humor. Deze verfilming wijkt wel iets af van het oude verhaal. Het acteerwerk laat ook wel wat steekjes vallen. Zeker van Orlando Bloom verwacht je wel iets meer. Toch blijft het een leuke, laagdrempelige film om te kijken met het hele gezin. Leuke, grappige actiescènes met goede special effects.
Anoniem
Wat viel deze film tegen. Ik zat al te twijfelen om hem te huren en dat was terecht. Er zijn zekere betere uitvoeringen van deze titel te vinden. Op één of andere manier kwam het volgens mij ook door de sfeer die ze creëren, die mij ook niet kon pakken. Desondanks heb ik de film afgekeken en geef ik er toch nog een zesje voor.
Anoniem
The Three Musketiers, het was aan het begin en beetje rommelig vond ik, maar daarna werd ik steeds meer in het verhaal gesleurd want delen van de film deden me denken aan the Pirates of the Caribbean, nog zo'n mooie film. The three Musketiers laat je een oud sprookje herleven met een nieuw jasje, er zit veel humor in en hij vrolijkt je echt op. En dan natuurlijk voor de vrouwen de romance, echt schitterende film :D
Martijn
Vanaf het begin zit je er meteen in, goede acteurs die de hoofdrollen vertolken, ze passen stuk voor stuk perfect in de rol en daardoor word je ook meegezogen in het verhaal. Al mag hij van te voren bekend zijn, het maakt het er niet minder spannend op. De humor in de film speelt ook een grote rol en is goed gedaan.
Anoniem
Het verhaal is wellicht bij velen bekend, maar het verhaal blijft boeien. De acteurs spelen goed en ook de kleding en de make-up past helemaal goed in de film. De vliegende oorlogsmachines zijn echt heel mooi gemaakt. Ik vond het jammer dat het einde niet helemaal het einde is (naar mijn idee), maar dat is wellicht ook wel een bewuste keuze geweest van de makers van deze film.
Als je zin hebt in een spannende avonturenfilm met een leuk verhaal en veel spanning dan is het kijken van deze film zeker de moeite waard.
Simon
Un très bon film. Après une recherche facile, je me suis rapidement tourné vers ce film qui m'a réservé de très bonnes surprises: une belle brochette d'acteurs, des effets spéciaux bien ficelés, une action qui ne diffère pas trop par rapport à l'oeuvre originale.
Les scènes de combat sont bien montées. Je rajouterai que j'ai un faible particulier pour la reine ... charmante et presque ingénue ;-) !
Je le conseille aimablement à tous ceux qui aiment les classiques "remasterisés" à l'Américaine tout en restant intéressant!
Bonne soirée en perspective !
Arco
Erg leuke film, met heerlijke special effects. vooral het vliegende schip vond ik erg goed gevonden. Moest gelijk weer terugdenken aan mijn favorite tekenfilm van vroeger (teddy ruxpin). Al met al erg genoten van deze film.
mario
Prima actiefilmpje. Leuke ideeën, tof uitgewerkt en kostuums die niet zouden misstaan in de betere BBC kostuumproductie. Maar de 3D natuur van't geheel is bijna storend te noemen in de 2D variant. Teveel panorama scènes, de Risk-achtige kaarten waar de camera doorsjeest. Bof, het is een leerproces voor de regisseurs nietwaar. Het verhaal is wel heel losjes gebaseerd op het A. Dumas verhaal, en had gerust een andere titel kunnen dragen. "Musketeers zero zero sept" misschien?
Maar de kans bestaat dat deze in mijn piepkleine DVD kast gaat eindigen.
Martijn
Grappige film. Verwacht echter niet een realistische of verfilming van de versie uit 1993 (en nog steeds de beste). Maar wel vermakelijk, humor en ook leuke zwaardvechtscènes. Prima film voor een luchtig avondje plezier.
Anoniem
Wat een slechte film, met een Orlando Bloom look-a-like/Johnny Depp wannabe. Erg geforceerde grapjes.
Anoniem
Er zijn zeker betere versies van het verhaal over de 3 musketiers maar dit is dan ook een moderne versie. Volop "special effects". Gelukkig ook volop humor. Er is overmatig gebruik gemaakt van de computer, wat ik persoonlijk niet geweldig vond. Al met al aardige familiefilm.
Juli
Erg vermakelijke film, soms een beetje ongeloofwaardig, maar er zitten wel veel leuke scenes in. Verder bevat de film leuke kostuums en veel actie. Een beetje jammer dat de dialogen weinig toevoegen aan de film. Hij lijkt ook niet echt veel op de versie uit 1993...
Miranda
Voor iemand die alle mogelijke versies van 'The Three Musketeers' al wel eens gezien heeft en ook enorm geniet van dit avontuurlijk "jongensverhaal" vond ik dit wel een hele gave versie! En dat gezegd door een vrouw. Een heuse aanrader. Zoals altijd vol met humor maar dit keer ook met geweldige special effects! SUPER!!
Eline
Deze film is echt een aanrader. Hij zit vol actie en ook humor. Een goede mix dus. Deze combinatie is iets wat wij erg prettig vinden om naar te kijken. Het verhaal zit goed in elkaar en je blijft geboeid ook door de verrassingselement.
Een top film waarbij je tot het einde blijft kijken en meer verwacht....
Anoniem
De film is niet gemaakt om ook maar 1 moment geloofwaardig te zijn, maar is wel leuk om te kijken. Prima vermaak, geen top.
Anoniem
We hebben met het gezin naar deze film gekeken. Natuurlijk is het al een heel oud verhaal, maar door er wat vernieuwingen aan toe te voegen is het toch een heel prettige film. Nieuwe filmtechnieken, animaties, vertragingen, zorgen ervoor dat het toch een nieuw verhaal lijkt. En Mila heeft een leuke bitchy rol, in eerdere musketeers films had een vrouw geen dergelijke belangrijke rol.
Dus prima film waar je niet al teveel bij na hoeft te denken.
Niels
Een film die makkelijk te volgen is, en die lekker wegkijkt met veel actie en avontuur. Een leuke film, maar niet heel bijzonder.
Anoniem
Beetje oude koek.
Arie
Heerlijk! Onbezorgd genieten van deze, enigszins ongeloofwaardige, maar fantastisch gemaakte film. Kostuums, decors, actie, rollen en acteurs maken van dit al oude verhaal een prachtig epos. Dikke 9 en een aanrader om te kijken.
Alexander
"The Three Musketeers" is gebaseerd op het alom gekende verhaal van Alexandre Dumas. Wat opvalt in deze spektakelfilmversie zijn de prachtige locaties, de mooie decors, de uitstekende speciale effecten, de geloofwaardige kostuums en de leuke soms ietwat over de top actiescènes. De prent heeft een luchtige sfeer, maar verwordt gelukkig niet tot een komische film of tot een dwaze klucht, alhoewel dit gevaar in sommige scènes wel erg dreigde. Het verhaal wordt verteld met heel veel knipoogjes, maar er is net genoeg ernst om de geloofwaardigheid niet in het gedrang te brengen. De acteerprestaties zijn niet echt bijzonder, maar het niveau is acceptabel. Milla Jovovich is misschien iets te houterig en te mannelijk als "Milady De Winter" en "Planchet" wordt net iets te karikaturaal neergezet. Veel puristen zullen echter vooral struikelen over de aanpassingen aan het oorspronkelijke verhaal van Alexandre Dumas. De luchtvaartuigen bijvoorbeeld leveren waanzinnige taferelen op, doen denken aan de verfilming van "The Adventures Of Baron Munchausen" en zwakken de geloofwaardigheid van het verhaal af. De slotscène doet vermoeden dat een vervolg niet lang zal uitblijven...
loading