Mississippi is van Mij (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is eindelijk zomervakantie! De 10-jarige Emma kan haast niet wachten haar vakantie door te brengen bij...
Mississippi is van Mij

Mississippi is van Mij

Avontuur Komedie Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 30 min

Het is eindelijk zomervakantie! De 10-jarige Emma kan haast niet wachten haar vakantie door te brengen bij haar grootmoeder Dolly op het platteland. Bij haar aankomst stelt ze tot haar tevredenheid vast dat er niets is veranderd. Maar dan overlijdt plotseling de oude meneer Klipperbusch. Zijn boerderij komt in handen van zijn neef Albert Gansmann, door iedereen 'de Alligator' genoemd, die eigenaardige plannen heeft met de boerderij. In ieder geval is er geen ruimte meer voor de hengst Mississippi. Emma weet haar grootmoeder over te halen Mississippi te kopen. Niet lang daarna staat Gansmann voor de deur met tranen in zijn ogen. Hij wil Mississippi terug en is daarvoor tot vele dingen bereid. Iets is er niet pluis, maar wat?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mississippi is van Mij aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Rianne
Het is een Duitse film en Nederlands ingesproken. Het is een leuke luchtige film voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk om te zien. De acteurs spelen goed. Ik heb me geen moment geërgerd of verveeld. Het einde lijkt voorspelbaar maar doordat er veel humor in zit, doet het einde niet cliché aan. Zeker een aanrader!
loading