Crazy Stupid Love (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cal Weaver is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily een...
Crazy Stupid Love

Crazy Stupid Love

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 53 min

Cal Weaver is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer, een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden. Terwijl ongepaste verliefdheden en romantische ontmoetingen de revue passeren, ontdekken Cal en Jacob dat een player zijn zonder de juiste partner niet alleen dwaas en dom is: het is onmogelijk!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Crazy Stupid Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Erg leuke en lieve film. Vooral het stukje 'Dirty Dancing' is geweldig, hoe verzin je het! Je moet wel van Steve Carell houden, maar wie doet dat nou niet? Ryan Gosling en Emma Stone zijn gewoon heerlijk om naar te kijken.

Reviews

jaap
Geniale film. Heb deze film samen met mijn vriendin gekeken en we hebben een zeer vermakelijke avond gehad. Er zitten een paar onwaarschijnlijke scènes in, maar deze zijn niet storend. Goede acteurs en goed verhaal. Gescheiden man hervind zichzelf en zijn ex-vrouw weer en ook de player van de film herontdekt de liefde. Al met al een 8!
Anoniem
Ik keek bij laatste aanraders en zag deze komedie. Na het lezen van de reviews en een check op IMDB wilde ik deze film ook meemaken. Mijn reactie: geweldig! Wat een super leuke film is dit. Vooral de karakters in deze film zijn super. Een feel good film met veel spitsvondige humor. Kijk nu het nog kan!
Anoniem
Echt een leuke en romantische komedie! Een keertje iets anders en geen standaard verhaal. Romantisch , maar ook een hoop momenten om te lachen! Vooral leuk om te zien hoe zelfs de stoere jongens opeens veranderen! Hoe het leven zo speelt! Echt een gelukte romantische komedie.
Anoniem
Dit is een erg leuke romantische film. Deze film is voor vrouwen en mannen even leuk, een film waar heel veel humor in zit. Vooral de verschillende verliefdheden van de acteurs zijn leuk en hoe ze daar mee omgaan. Deze film is makkelijk te volgen en niet te ingewikkeld. Ik raad hem iedereen aan, deze film MOET je gezien hebben.
Anoniem
Gewoon een leuke film waar je niet bij na hoeft te denken.
Zit wel leuke humor in. Vooral het stukje waar de dochter met haar vriend thuis komt was grappig. Kortom een leuke film waar je je niet bij verveelt.
Anoniem
Superleuke film. Het plot is erg onverwacht. Blijft boeien maar is niet te zwaar. Voor man en vrouw leuk om te zien
Lekker Amerikaans.
Anoniem
Heerlijke film!!! Heel humoristisch! Enorm gelachen!
Ingrid
Crazy, Stupid, Love vindt ik 1 van de betere romantische komedies. Zowel voor vrouwen als mannen is het leuk. Vaak is een romantische komedie te cliché, maar dit is een interessante film met een goede combi van beide. Het is een leuke cast met een realistisch verhaallijn. Kortom een interessante film die ik zeker aanraad!
Priscilla
Super leuke film! Echte aanrader, kan die film wel vaker dan 1 keer zien, blijft leuk!
Anoniem
Super leuke film met super leuke acteurs. Het verhaal heeft een leuke wending en dus een feel good movie. Veel lof van mijn kant dus na het zien van deze film.
Marlon
Wat een Topfilm!!!
Anoniem
Grappige vermakelijke film. Een aanrader
Anoniem
Yum, Yum, Yum Ryan Gosling. He can do the Dirty Dancing Lift with me any day of the week. The film has all the components of a romantic comedy, a drama and a satire and yet cannot be clearly identified for any of those. If you expect a simple romantic comedy for a lazy couch night, you might be disappointed as it is not fast and loud enough for that. Steve Carrel does not disappoint and newcomer Emma Stone is funny in this movie and a new star on the comedy horizon. America's Next Top Model contestand Analeigh Tipton surprises in portraying a smitten teenager.
Danielle
Een vriendin van me zei dat dit een topfilm was en dat ik helemaal dubbel zou liggen. Ik denk dat dit voor iets te hoge verwachtingen heeft gezorgd. Het gaat over een man wiens vrouw is vreemdgegaan. Ze wil scheiden! Hij belandt depri in de bar en komt dan een jongen tegen die er voor wil zorgen dat hij niet meer zo zielig aan de bar zit. Deze jongen weet hoe hij de vrouwtjes moet bespelen en geeft de gave door. Dit gaat natuurlijk niet meteen goed en daar zit het humoristisch aspect. Later wordt de "player" verliefd op een meisje. Leuk om te zien hoe alles bij elkaar komt. De man wil zijn vrouw terug, maar deze komt achter z'n seksleven na de breuk. Ik wil niet alles verraden dus ik zou zeggen gewoon kijken!
Tim
Deze luchtige film was echt aangenaam om te kijken. De verhaallijn was ok met hier een daar een verrassende wending. Voorts was de droge humor steeds op zijn plaats. Voor ons is 'Crazy, Stupid, Love' dus echt een aanrader. Wil je eens lekker ontspannen, een beetje lachen, maar toch een realistisch verhaal horen, bekijk dan zeker deze film. Je zal er geen spijt van krijgen!
Anoniem
Buitengewoon verfrissende film... Veel humor en een beetje drama. Geweldig hoe zo'n broekje een oudje gaat vertellen hoe de wereld nu werkt. Stoer. En hoe stoer is die Ryan wel niet? Geweldig. Hij is goed in iedere rol tot nu toe.
Fracture, Drive, Stay en nu ook in the Ides of March...
Veelbelovend, deze jonge man met geweldige looks en sixpack... Kijken wederom...
Brechje
Heerlijke komedie met een fantastische rol met knipoog van Ryan Gosling (inclusief indrukwekkend sixpack). Zelfs de heren zullen hier van kunnen genieten!
Amber
Wat een heerlijke, romantische en grappige film!
Mijn vriend vond het wel een echte vrouwenfilm, maar toch. Zelfs hij vond hem leuk. En wat ziet die jongen er goed uit! Aan het einde van de film, zit er nog een leuke wending in, wat maakt dat de film gewoon goed in elkaar zit.
Karin
De trailer had ik al in de bioscoop gezien bij een Ladiesnight. Echt een superleuke vrouwenfilm.
André
Heerlijke romantische komedie voor een luie zondagmiddag
Esther
Heerlijke film om op een late zaterdagmiddag naar te kijken. Mooie mannen met seksappeal, aantrekkelijk om naar te kijken. En dan ook nog leuke pittige vrouwen met eigenwaarde. Het verhaal hier en daar wat Amerikaans puriteins, maar toch is de film een aanrader om te gaan zien. Veel plezier.
Francisco
Heerlijke film, zo hard gelachen! Voor de man in deze film, genoeg lekkere vrouwen. En voor de vrouwelijke kijker is daar Ryan Gosling... Wacht maar tot hij zijn Dirty Dancing move doet. Kijk en leer mannen, kijk en leer! Hilarische film, met ook een moraal. Must see!
Johan
Een film waar je kunt van genieten omdat die op heel wat terreinen herkenbaar is. Ryan speelt weer op zijn best net zoals Moore, twee acteurs die weten hoe te boeien. De dialogen zijn bij momenten ontroerend en dan weer bitsig wat het geheel de moeite waard maakt. Niettemin is de film beslist leerzaam en de moeite waard om te bekijken. De plot zullen we natuurlijk niet onthullen maar die maakt het geheel zoals het moet zijn om dit een goede film te kunnen noemen. Een negen geef ik er voor.
Sven
Leuke feel good film met wel grappige momenten tussendoor. Leuke verhaallijn maar wel enigszins voorspelbaar, maar daar is het type film naar. Hij kijkt wel makkelijk weg.
Anoniem
Ik vond het een zeer vermakelijke film! Alle ingrediënten voor een ontspannen filmavondje zitten erin: humor, drama en romantiek. Leuke en aantrekkelijke acteurs die ook nog eens goed acteren. Gedurende de film komen de verhaallijntjes steeds meer samen, hoe dat blijft tot op het eind een verrassing! Een genot om naar te kijken dus.
Anoniem
Ik vond het erg leuk om deze film te kijken. Het is niet een standaard verhaal en een verrassend einde. Je ligt niet dubbel bij deze film maar een goede combinatie van humor en emotionele wendingen. Goede acteerprestaties. Zeker een aanrader om te kijken.
Anoniem
In geen tijden zo'n leuke feel good movie gezien over de liefde én geweldig geacteerd. Sfeervol, geestig en -zeker voor Amerikaanse begrippen- langzaam toewerkend naar een toch nog verrassende plot. Zitten een aantal hilarische scenes in. Aanrader voor leuke ontspannende avond!
Anoniem
Samen met mijn vrouw heb ik deze film gekeken. Het is een leuke, humoristische, geinige film. De mannelijke acteur speelt dit keer niet een schlemiel, maar zet een leuke rol neer. Hoe meer de film naar het einde toe gaat, hoe meer je weet hoe het afloopt. Hoewel er toch ook weer een verrassing inzit, maar daarvoor moet je het zelf zien.
Anoniem
Heerlijke melodramatische komedie met goede acteurs en een verrassende ontknoping. Een heerlijke film over liefdesperikelen van mensen, wat op een verassende manier bij elkaar komt, wat je niet zou verwachten bij deze film. Ik heb om deze film gelachen en gehuild en geef deze film een 9. Niks te doen op deze valentijnsdag? Kijken maar!
Franka
Leuke onderhoudende film met goed acteerwerk. Met name Ryan Gosling en Julianne Moore geven een goed staaltje acteerwerk af. Leuke verhaallijnen met een toch verassend plot. Aanrader!
Bonny
De film is een romantische komedie geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De film is niet te klef of flauw. De humor vindt ik juist subtiel en sommige momenten ontroerend. Cal en Jacob vormen de centrale rollen in de film, maar naast hen worstelen ook andere personages met hun liefdesperikelen. De casting is goed, er is een leuke soundtrack en de film is verder prima verzorgd.
Anoniem
Aanrader! Een leuke film, absoluut het kijken waard.
Eloy
HAHAHAHA!!! Deze film is echt geniaal. Ik heb deze film met mijn moeder gekeken en we hebben ons kapot gelachen XD
Er zitten herkenbare stukken verhaallijn in zoals je dat bij zo'n soort film kan verwachten.
Maar zoals de samenloop van omstandigheden hier te zien is, is een giller.
Zeker een aanrader.
loading