Colombiana online kijken / downloaden
Online thuis films en series kijken!
Sluiten
Colombiana
| Meer

Colombiana

Gemiddelde waardering:
Wil je zelf een review schrijven? Log dan eerst in op de website!
Delen op Facebook
16-08-2012 - Ranjana

Een goede film. Ik had alleen meer actie verwacht, hoewel de actie in de film niet slecht is, zeker niet. Had alleen meer verwacht. Ik vond het ook jammer dat er niet meer actie en special effects in zaten. Maar dat is misschien meer mijn ding... Verder goed verhaal en voldoende spanning in de film. Ook heel goed gefilmd. Het personage is goed neergezet en goed vorm gegeven. Colombiana is echt een keiharde film. Topper!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
15-07-2012 - Heidi

Goede film, doet een beetje als Lara Croft aan in sommige actiemomenten.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
13-07-2012 - Annet

Aardige film met goeie special effects en een geloofwaardige hoofdrolspeelster. Ze is overtuigd in wat ze wil worden en streeft dat ook na. Ze wil wraak nemen en gaat daarvoor tot het uiterste. Ze weet dat dit ten koste van alles zal gaan maar gaat toch door. Goeie casting, special effects zijn goed, opbouw van de film is goed, vleugje romantiek met een hint naar of een vervolg of in ieder geval een volgende ontmoeting voor de geliefden. Leuke film, gewoon kijken en zelf genieten. Ik geef de film een 8.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
02-07-2012 - G.

Het goede aan deze film: de setting, de prachtige, mooie hoofdrolspeelster en het lied van Johhny Cash aan het einde. Zit wel goede actiescènes in maar het script rammelt enorm. Dat was voor mij het meest teleurstellende. Ik had geen Oscarverwachtingen van deze film uiteraard, maar er zijn scènes dat je denkt “Yeah right” totaal ongeloofwaardig. Totaal een zesje.
eens of oneens?
(0)
(1)
Delen op Facebook
16-06-2012 - Cornelia

Spannende actiefilm, waarin je wordt meegesleept in de wereld van geweld en wraak door een jonge vrouw wier ouders voor haar ogen vermoord werden toen ze nog een kind was. Goed geacteerd en geloofwaardige actieheldin, die vol gevoel en passie haar wraakacties uitvoert. Ik heb genoten van een fijne filmavond en werd er door meegesleept. Ook een nadenkertje over het criminele circuit waar altijd oorlog op de loer ligt. Aanbevolen voor een brede kijkersgroep. Ik geef de film een dikke 7.
eens of oneens?
(1)
(0)
Delen op Facebook
18-05-2012 - gerline

Een film die mooi opgebouwd wordt. Hoe je leven als kind bepaald wordt en hoe je als volwassen in het leven kan staan vond ik zeer typerend. Vind het onbegrijpelijk dat zo'n slank en dun meisje met enorme geweren kan sjouwen! Mooi plot en de reden waarom ze het doet neemt de kijker helemaal mee in haar wereld. Ik geef de film een 8, mede omdat je in de wereld van het meisje mee gaat!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
10-05-2012 - Elselotte

Ik vond deze film goed. De actie en spanning die er opgebouwd wordt is duidelijk voelbaar. De jonge Cataleya komt apart over omdat ze zo jong is en dan toch al zo volwassen in haar doen, denken en spreken. Als ze ouder is, vind ik dat de persoon Cataleya ook goed speelt en de emoties goed overbrengt. Het stukje romantiek in de film vind ik niet zo heel veel toevoegen, alhoewel bij de politie dan natuurlijk wel het balletje gaat rollen om haar te kunnen vinden. Misschien had er nog iets meer humor in gekund, dan was het helemaal af geweest!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
27-04-2012 - Jan

Een prachtfilm. Vol actie. Een goed verhaal en goede acteurs.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
25-04-2012 - Peter

In eerste instantie leek mij het ingrediënt van deze fim - meisje wordt groot en neem wraak - niet uitnodigend genoeg om te kijken. Op aanraden van anderen en na het lezen van de reviews toch deze film gehuurd. Gelukkig! Echt een goeie film van begin tot eind. Vanaf het begin zit je er in en wordt je in een lekker tempo meegenomen. Geen gecompliceerde film, maar wel lekker wegkijken. En o ja, Zoe Saldana ('Avatar') in haar zwarte pakje is eye candy.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
24-04-2012 - Klaas

Een Klein stoer meisje waarvan haar ouders zijn vermoord wil moordenaar worden om wraak te nemen. De film is goed gefilmd en geacteerd. Een lekkere wegkijker voor de vrijdagavond. Veel actie en de kogels vliegen in het rond. De moordscènes zijn supertof. Het superlenige lichaam van Saldana in combinatie met acrobatische en dodelijke moves ziet er verrekt goed uit. Film heeft wel iets weg van een vrouwelijke Hitman.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
05-04-2012 - da

Ons aangeraden op basis van andere kijkers, die overeenkomstige films hebben gezien. Was inderdaad een film die we met veel plezier bekeken hebben. De spanningsboog wordt niet geheel benut in het midden van de film, maar het einde is super goed. Kijken dus.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
18-03-2012 - Nick

Als entertainment een aardige film. Mooi gefilmd en Zoe Saldana is een goede actrice. Wel vreemd dat zij haar moordpartijen telkens zeer schaars gekleed uitvoert, en dat een tengere vrouw zonder moeite tientallen kilo's wapentuig in een ogenblik van de ene naar de andere plek sjouwt. Desondanks is deze film goed voor een avondje ontspanning.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
13-03-2012 - Marilene

Oh ik vond het echt zo'n mooie film. De wraak die ze naam was prachtig. Het is echt een meeslepende film. Het begin vond ik ook heel erg mooi. Gr. marilene
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
13-03-2012 - Arjan

Leuke film die blijft boeien. Bij het begin is het even inkomen maar daarna is het genieten. Geen superfilm die ik vele malen zou kijken maar heeft mij zeker vermaakt. Een goede combinatie van een leuk verhaal en genoeg actie. Ik geef de film daarom een 7+, een 8 is iets te veel van het goede.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
12-03-2012 - Christel

Met recht een actiefilm. In het begin zie je nog een lief klein meisje dat gelaten alles over zich heen laat komen als pappa dag komt zeggen. Maar ook dan staat ze al haar mannetje en weet uit handen te blijven van de mannen die haar achterna zitten. Ook de overheid is ze dan al te slim af. Als ze 15 jaar later een mooie vrouw is en haar oom heeft haar verder wereldwijs gemaakt, wil ik haar niet meer tegenkomen in een donker steegje. Er zijn een aantal sterke acties van haar te zien die echt gaaf uitgewerkt zijn. Ik zal niet verklappen welke, anders is het niet leuk meer om de film te kijken. Maar of wraak nu echt zoet is... Eet!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
10-03-2012 - Remko

Voor een lekker avondje actie is deze film prima geschikt. Verhaallijn is voor een actiefilm prima. Waar de verhaallijn de realistische kant verliest maakt Zoe Saldana een hoop goed. Een film over duistere drugskartels. Over moord en doodslag, maar ook wraak en rechtvaardigheid. Goede ACTIE film!!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
09-03-2012 - Reitze

Fantastische film, zeker de moeite waard... Keiharde actie, goed verhaal en spannend plot... Alles wat een goede actiefilm nodig heeft.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
06-03-2012 - Wim

GOEDE ACTIEFILM. LEKKER GAAN ZITTEN EN KIJKEN MAAR. JE HOEFT NIET NA TE DENKEN ALLEEN MAAR ONTSPANNEN.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
05-03-2012 - Sabine

Gewoon een heerlijke actiefilm, niet teveel nadenken. Vond het wel een oke film, lekker ontspannen kijken naar film met niet te veel denkmomenten, je moet er ook niet te veel van verwachten.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-03-2012 - Ed

Een hele goeie actiefilm waar ik met heel veel plezier naar gekeken heb! (en zo nog een keer zou doen). Ed
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
27-02-2012 - Bidjai

Goede film! Mooie combi van actie en een meeslepende verhaallijn. Acteerwerk van de hoofdrolspeelster is zeer goed te noemen. Je ziet dat het budget niet die van de 'grote' films is maar dat neemt niet weg dat je het maximale terugkrijgt voor de middelen waar men de film mee heeft geschoten. Zin in actie en een goede verhaallijn, kijken!
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-02-2012 - Esther

Vermakelijke film! De film blijft boeiend en spannend tot het eind.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
26-02-2012 - Anton

Leuke film...
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
22-02-2012 - Gabrielle

Een leuke film, de trailer is precies zoals de hele film loopt. Ik moest wel een beetje aan Tomb Raider denken, maar ook die film blijft boeien. Prima geacteerd en zeker een aanrader voor actie liefhebbers.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
22-02-2012 - Marianne

Een boeiende film die ons beide toch echt pakte, wat we niet echt hadden verwacht. Van begin tot einde zaten we op het puntje van de stoel. Zeker de moeite waard om te huren omdat er van alles in zit (actie, drama en wat romantiek). Het einde kon je raden en was voor de hand liggend, maar dit vonden we niet echt storend. Een 8.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
19-02-2012 - Bram

Had redelijk goede hoop op 'n mooie actiefilm gezien de eerder geschreven reviews, maar de film kon me nooit echt boeien. Ik had gedurende de film steeds het gevoel naar een aflevering van een TV serie te kijken. Weinig inhoud, te voorspelbaar en simpel verhaal. Alleen de actie was soms wel oke. Mij persoonlijk kon de film niet boeien. Het camera werk was wel goed. Al met al heb ik spijt dat ik hem gehuurd heb, maar ik denk dat er veel mensen zullen zijn die deze film wel kunnen waarderen. Want slecht was hij zeker niet. Hij krijgt van mij een 6.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
19-02-2012 - Ilana

Een goeie actiefilm! Van een klein slim meisje dat huurmoordenaar wordt door haar verleden. Een mooie rol van Zoe Saldana (en Amandla Stenberg als de jonge Cataleya), voor ons een vrij onbekende actrice, maar ze speelt overtuigend. Er komen nog wat bekende acteurs voorbij, die elk hun rol goed neerzetten. Beetje zwak verhaal, maar de actie is zeker prima. Toch wel een 7 waard.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
16-02-2012 - Wendel

Verrassende goede film met een uitstekende hoofdrol en een goed script. Het einde was enigszins onverwacht en te ver gezocht, maar doet geen afbreuk aan de film. Zeker het kijken waard. Ik geef het een ruime 8.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
12-02-2012 - Odet

Goede actiefilm. In het begin wat amateuristisch gespeeld maar dat verdwijnt al vrij snel. De rol die de hoofdrolspeelster speelt is passend bij haar. Het is geen vernieuwend verhaal maar daardoor niet minder interessant. De film heeft zeker nog wat onverwachte momenten. Ik vind de film een dikke 7 waard.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
12-02-2012 - martina

Inderdaad een lekkere goeie film. De kleine actrice een toppertje, jammer dat je niet ziet hoe ze getraind wordt tot huurmoordenaar. Ook de volwassen actrice super neergezet. Ik vind alleen tegen het einde zit er een ongeloofwaardig stukje in. Maar een aanrader, een 8
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
09-02-2012 - Jurgen

Mooie film, goede acteerprestatie van het hoofdpersonage.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
05-02-2012 - John

Zeer mooie film. Sommige stukken/fragmenten zijn nogal wazig.. maar als je je focust op Cataleya, dan voel je je helemaal in haar rol en denk je echt met haar mee. Gave en pakkende film. Veel nagedacht over de details en alles klopt gewoon (omgeving en personage). Jammer dat het van haar jeugd (7 jaar oud) naar 25 jaar oud springt. Haar 'opleiding' tot killer is niet gefilmd. Dat maakt het wel jammer, want van een klein meisje wordt ze ineens een volwassen vrouw die overal voor denkt, iedereen een stapje te vlug is, alles goed weet aan te pakken. Dat vond ik wel jammer. Maar de actie is goed.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-02-2012 - Jeannette

Een puntje van mijn stoel film. Goed opbouwend script, redelijk geloofwaardig en zeer sterke vrouwelijke hoofdrol. Ik geef deze film absoluut een 8. Een film die ik nog wel een keer zou willen zien, zo ongelooflijk goed.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
04-02-2012 - Peter

Deze film heeft een beetje met een schuin oog naar NIKITA gekeken. Wat verder opvalt is de ongelooflijke hardheid van de drugskartels en de slaafsheid van hun volgers tegenover hun maffiabazen. Co-writer van deze film is Luc Besson, die weet met enig geweld wel raad. Een onderhoudende film in alle opzichten.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
03-02-2012 - Remco

Heerlijke film. Actie, spanning en ook nog een goed verhaal. Natuurlijk moet je niet al te kritisch kijken en nadenken. Laat de beelden maar binnenkomen en geniet. Wraak kan zoet zijn, is het te zoet? En dan de finale, de muziek op het eind, kon niet beter. Ga maar snel kijken, zorg dat je alles bij de hand hebt, want je wilt niet meer weg.
eens of oneens?
(0)
(0)
Delen op Facebook
02-02-2012 - Robert

Zeer pakkende film met een vrouwelijke hoofdrol! Vind dat de actrice zeer goed speelt en vooral de jongere actrice is een talent als je het mij vraagt! Film met veel actie, zeker een film als je niet te veel wilt nadenken maar gewoon actie wilt zien! Aanrader als je het mij vraagt. Eindcijfer 7
eens of oneens?
(0)
(0)

Cast Jordi Mollà, Zoe Saldana, Lennie James
Regie Olivier Megaton
Bandbreedte 450/700/1000/1850Kbps
Beeldformaat 16:9
Geluid Stereo
Jaar 2011
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 01:43:27
Taal Engels
Waardering:
Categorie: Actie
Misdaad
Thriller

Op haar tiende zag Cataleya Restrepo hoe haar ouders in Colombia werden afgeslacht door drugsbaron Don Luis. Ze groeit op als keiharde huurmoordenaar voor haar oom Emilio in Chicago. Maar in haar vrije tijd is ze op zoek naar het enige dat haar drijft: het vinden van de moordenaars van haar ouders.

Bewaar deze film bij je favorieten
Tip iemand over deze film!
De tip bestaat uit de titel, omschrijving, een afbeelding van
de cover en een link naar de film.