Hoodwinked Too! (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Roodkapje ergens diep in het bos aan het trainen is, wordt zij gebeld door de baas van het zeer geheime...
Hoodwinked Too!

Hoodwinked Too!

Komedie Animatie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 23 min

Wanneer Roodkapje ergens diep in het bos aan het trainen is, wordt zij gebeld door de baas van het zeer geheime bureau 'Eind Goed, Al GoedŽ. Roodkapje moet onmiddellijk naar huis komen om twee onschuldige kinderen te verlossen van de boosaardige heks. Ze schakelt haar eigen team bestaande uit Oma, Wolf en de hyperactieve eekhoorn Twitchy in om de gemene heks een lesje te leren. Hoodwinked Too! is een ongewoon sprookjesavontuur vol humor en spanning voor de hele familie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hoodwinked Too! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Sven
Minder goed dan het eerste deel
Danielle
Ik vind dit een typische deel 2 film. Minder leuk dan het eerste deel van Hoodwinked, waar het "verrassingseffect" en de humor een stuk hoger lagen.
Wel weer een leuk verhaal en de diverse sprookjes worden weer op een grappige manier neergezet.
Mooie animatiefilm, maar mocht je deel 1 gezien hebben: verwacht er dan niet teveel van.
loading